Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ -"

«ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ ΑΥΤΑΡ ΕΜΟΙ ΓΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΝ
ΤΟΔΕ Δ’ ΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΔΙΨΙΗ Δ’ ΕΙΜΙ ΑΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΜΑΙ
ΑΛΛΑ ΔΟΤ’ ΑΙΨΑ ΨΥΧΡΟΝ ΥΔΩΡ ΠΡΟΡΡΕΟΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΛΙΜΝΗΣ».

-ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΣΤΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΦΛΕΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΡΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ-
………….


Εφόσον το γένος μας είναι ουράνιο οπότε και η αληθινή καταγωγή μας επι πλέον όπως διαπιστώνω λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα, πιστεύουμε ότι ο υλικός κόσμος που ζούμε (η ψηφιακή απεικόνιση μας) είναι ένα μάτριξ, ένα σπήλαιο, μια φυλακή. Γιατί μας απασχολεί τόσο πολύ να διατηρήσουμε ζωντανό αυτόν τον κόσμο φυλακή. Όπως όλοι έχουμε διαβάσει και στον μύθο του Πλάτωνος, οι φυλακισμένοι είναι αυτοί που θα υπερασπιστούν και με κάθε κόστος τον εικονικό κόσμο που ζούνε όταν η φωτισμένη ψυχή θα έρθει να τους αφυπνίσει. Η γνώμη μου είναι ότι αυτό που προέχει να σωθεί είναι οι ανθρώπινες ψυχές από τα δεσμά και την πλάνη της ύλης, ώστε να οδηγηθούν και πάλι πίσω στην ουράνια πατρίδα τους, το αγαθόν, το όλον φως Και να πάψουν να επανενσαρκωνονται σε αυτό το ματριξ. Στην τελική εάν καταρρεύσει αυτό το υλικό οικοδόμημα θα πάψουν να << εγκλωβίζονται και οι ουράνιες - ανθρώπινες ψυχές>>.

Ο μόνος λόγος που θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου είναι επειδή ακόμα έρχονται και ενσαρκώνονται (εγκλωβίζονται) ψυχές και θα πρέπει να την διατηρήσω σε τέτοιο επίπεδο φωτεινής ύλης (Ελλάς) ώστε οι αξίες, οι αρχές, η αρετή και η φρόνηση που θα διαγονται εδώ κάτω στην παλλομένη γη (κα παλλα(ν)μ δα) να μην σβήσουν (μη νυξ ο μικρον) έτσι ώστε να πεθάνει η ουράνια σπορά μαζί με την ύλη (πυρος ιγμα ταυ υψ ιλον) να μπορέσει να ενθυμηθεί την πραγματική καταγωγή με τον ενάρετο βίο και να αναπτυχθεί - ανελιχθεί η ψυχή που είναι και το μέγα. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για να υπερασπίσω την φωτεινή ύλη (Ελλάς) και όχι για να προσκολληθώ στο όποιο οικόπεδο. Πρόκειται για πνευματικό πόλεμο και όχι για υλικό, προσέχουμε που στρέφουμε την προσοχή μας.
….........

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟ:
5672 +… ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ - ΔΙΑΥΛΟΙ - ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ
ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ - ΕΛΛΑΣ -
ΚΑΙ
190 +… ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Κάτι σχετικό και ενδιαφέρον που παρατήρησα σήμερα ‘’τυχαία’’:
<< Ο συμβολισμός της εικόνας υπάρχει από τους αποστάτες σε μία φαιδρή ταινία που ονομάζεται
- SPY KIDS 4: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD) -
και έχει να κάνει με την υλική μεταφορά επί των ανωτέρω δίαυλων στους χώρους και στην ροή του χρόνου, περνώντας πιστεύω ένα ξεκάθαρο μήνυμα που έχει να κάνει με την -ιδιοκτησία- αυτών των ενεργειακών διαύλων και από αυτήν, στην μερική δυνατότητα διαχείρισης αυτών των δυνατοτήτων εντός της υπαρκτής συμφωνίας 12.500 χρόνων στους αποστάτες, όπου προσπαθήσαν να ελέγξουν με το πείραμα της Φιλαδέλφειας και αφού τα κατάφεραν, περιορίστηκαν σε μεγάλη φραγή αυτών, από αυτούς που τις ελέγχουν ως ιδιοκτήτες… >>






Πηγή:
Νικη Αλεξανδρου
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ