Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

"Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"

Οι ριζοσπαστικές λοιπόν απόψεις περί θρησκειών και ιδιαίτερα εκείνων των θρησκειών οι οποίες υπόσχονται μια καλύτερη ζωή μετά θάνατον είναι ουσιαστικά ο ιός ο οποίος ουσιαστικά παράγει το γήρας του ανθρώπου. Επομένως εάν μπορούσαμε ποτέ να απενεργοποιήσουμε αυτήν την ασφαλιστική δικλίδα, ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει αιωνίως. Τι γίνεται τώρα; Αυτό δεν είναι κάτι του μέλλοντος είναι κάτι το οποίο έχει ήδη επιτευχθεί και η συγκεκριμένη εργασία έχει ανακοινωθεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήτανε η χειρότερη έκφραση της ανθρώπινης διανόησης όσον αφορά την πρόκληση του γήρατος, της καταστροφής δηλαδή του ανθρώπου.

Η συνολική συνειδητότητα της ανθρωπότητος, όποια θρησκεία και όσο πιο ριζοσπαστική είναι η θρησκεία τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση για την ανθρώπινη υγεία. Όσο λοιπόν περισσότεροι λαοί και περισσότεροι αντιπρόσωποι του ανθρώπινου γένους πιστεύουν ότι με την μετάβαση στην επόμενη ζωή θα είναι ευτυχέστεροι, αυτομάτως ενεργοποιούν τον κώδικα ο οποίος επιταχύνει το γήρας. Εάν απενεργοποιηθεί αυτός ο κώδικας θα είναι δυνατόν να αντιστρέψουμε αυτήν την συγκεκριμένη διεργασία και να ζούμε αιώνια. Το πρόβλημα θα είναι μπορούμε με τόσους ανθρώπους στον πλανήτη;
Μόνο στο ηλιακό μας σύστημα σύμφωνα με το REPORT GRUDGE, που σας είπα την περασμένη φορά… Ότι έχουμε μάθει από την συνεργασία μας με τους εξωγήινους πολιτισμούς είναι γραμμένο σ” ένα 16τομο βιβλίο που λέγεται The Grudge Report. Έχουμε μάθει λοιπόν εκεί ότι μόνο στο δικό μας γαλαξία υπάρχουν 1 εκ. πλανήτες που μπορούν να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή. Σας λέω λοιπόν ότι επειδή οι Κρόνιοι, και κοιτάξτε τώρα που μπαίνει ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός δεν αναφέρεται ποτέ στην μεταθανάτιο ζωή ότι θα είναι καλύτερη, σκεφτείτε το αυτό.

ΔΟΚΤΩΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
(Ξεκινήστε από το 15:15)


Πηγή:
Maria Ioannou
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ