Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"Η Ιταλία Αδειάζει τις ΗΠΑ υπέρ Ρωσίας"

Μαζί με την Ρωσία, είναι έτοιμη η Ιταλία να πολεμήσει τη διεθνή τρομοκρατία, όπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν από βουλευτές, των δύο αυτών χωρών.
«Στο τέλος της συνεδρίασης της ρωσο-ιταλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, οι συμμετέχοντες υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη της δημιουργίας ενός διεθνούς συνασπισμού για τον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας, και για την καταπολέμηση της κύριας τρομοκρατικής απειλής από το ισλαμικό κράτος . Υπάρχει δε μεγάλη ανάγκη να βρεθούν πολιτικές λύσεις σε χώρες όπως η Συρία και η Λιβύη » τόνισε ο αντιπρόεδρος της Δούμας Αλέξανδρος Ζούκοφ .


Η χρήση ρωσικών στρατευμάτων σε επιχειρήσεις έχει εγκριθεί από το συμβούλιο Ομοσπονδίας, αφορά αεροπορικές επιθέσεις στις βάσεις του ισλαμικού κράτους στη Συρία.
Ο «Ελεύθερος Συριακός Στρατός » θα το αναλάβει, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί όπως και εξοπλιστεί από τις ΗΠΑ.
«Οι ΗΠΑ θεωρούν το Μέτωπο της Αλ Νούσρα ως τρομοκρατική οργάνωση, ωστόσο άλλες ομάδες που χρηματοδοτούνται από την Αμερική πολεμούν μαζί με αυτό το παρακλάδι της Αλ Κάιντα, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος να ανατρέψουν τον Ασαντ. Ο Στρατός αυτός ενσαρκώνει την αντίθεση αλλά και την λανθασμένη πολιτική των ΗΠΑ » ανέφερε χαρακτηριστικά.




Πηγή:
voicenews.gr