Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

"Η Τουρκία "προειδοποίησε" επίσημα ΗΠΑ και Ρωσία να μη βοηθήσουν τους Κούρδους!!!"

Την Τρίτη οι απειλές της Τουρκίας προς ΗΠΑ και Ρωσία, να μη βοηθήσουν τους Κούρδους της Συρίας, ήταν απλά μια διαρροή στο Reuters.

Την Τετάρτη έγινε και επίσημο. Στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κλήθηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ και ο πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα και «προειδοποιήθηκαν» να μη δώσουν βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Τζον Μπας (ΗΠΑ) και ο Αντρέι Καρλόφ (Ρωσία) κλήθηκαν στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και προειδοποιήθηκαν να μην προσφέρουν βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας.
«Την Τρίτη οι πρέσβεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας κλήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών και προειδοποιήθηκαν ότι είναι απαράδεκτη η στρατιωτική βοήθεια προς την Κουρδική Δημοκρατική Ένωση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ στο RIA Novosti.
Το βράδυ της Κυριακής – ξημερώματα Δευτέρας οι ΗΠΑ έριξαν 50 τόνους όπλα και πυρομαχικά στους Κούρδους της Συρίας με προσωπική εντολή του Μπάρακ Ομπάμα. Από εκείνη τη στιγμή ο Ερντογάν έχει πάθει υστερία και απειλεί όλο τον πλανήτη με τζιχάντ.


Πηγή:
defencenet.gr