Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

"Συνέλαβαν 45 Σέρβους »οπλισμένους» με σφυριά, πέτρες και μάρμαρα έξω από τη Λάρισα!"

Συναγερμός σήμανε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, όταν ειδοποιήθηκαν πως διέρχεται από την εθνική οδό κατεβαίνοντας προς Αθήνα, ένα λεωφορείο γεμάτο με Σέρβους οπαδούς οι οποίοι είχαν ως στόχο να βρεθούν στην πρωτεύουσα προκειμένου να υποστηρίξουν τον …Ολυμπιακό ο οποίος αγωνίζεται αύριο το βράδυ κόντρα στην κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League στο γήπεδο »Καραϊσκάκης».


Όντες οι Σέρβοι …»ορκισμένοι εχθροί» (οπαδικά μιλώντας πάντα) των Κροατών που »συγκρούονται» αύριο με τον Ολυμπιακό, έρχονταν στην Ελλάδα για να σταθούν στο πλευρό των »ερυθρόλευκων» και φυσικά απέναντι στους Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Η πρόθεση των Σέρβων ήταν …περίεργη όπως αποδείχθηκε, διότι στα Τέμπη κατέβηκαν κοντά σε ένα εργοτάξιο και εκεί …αρματώθηκαν με ότι βρήκαν μπροστά τους, σφυριά, βίδες, πέτρες, καρφιά, μάρμαρα και συνέχισαν το ταξίδι τους για την Αθήνα. Όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του larisanew.gr  έγναν αντιληπτοί  από τον φύλακα του εργοταξίου ο οποίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία έστησε μπλόκο στο λεωφορείο και στα διόδια του Μοσχοχωρίου σταμάτησε το πούλμαν.
Μάλιστα η αστυνομία προέβη σε 45 συλλήψεις.





Πηγή:
larisanew.gr