Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ"

Ξεκινάει με το Χειμερινόν Ηλιοστάσιο την νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου, την μεγαλύτερη δηλ. νύχτα του έτους και κορυφώνεται με την αναγέννηση του φωτοδότη Ήλιου την νύχτα της 24ης προς την 25η Δεκεμβρίου, όταν η ημέρα έχει μείνει"στάσιμη" επί τρεις ημέρες μετά το Ηλιοστάσιο, οπότε και αρχίζει πλέον να μεγαλώνει.


- "Θα έλθουν φωτεινοί πολεμιστές και πάνσοφοι δάσκαλοι, για να προστατεύσουν τους ανθρώπους. Η παλαιά γνώση και σοφία θα δοθεί πάλι στο ανθρώπινο γένος. Έφθασε η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της Σελήνης, του Άρη και της Ευρώπης (δορυφόρος του Διός). Οι υποθαλάσσιες πόλεις θα λειτουργήσουν και πάλι για το καλό του πλανήτη. Φωτεινά όντα θα αφανίσουν τα σκοτεινά όντα και τους συνεργούς των.

Έφθασε η ώρα που οι παλαιοί θεοί (οι Ολύμπιοι) θα εμφανιστούν και στον ένα και μοναδικό πόλεμο θα νικήσουν!"..


Ο θρίαμβος του Φωτός στην σκοτεινότερη μέρα του χρόνου!
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ
"Ιδανικότερες ημέρες για τις μυητικές διαδικασίες, είναι τα Ηλιοστάσια και οι Ισημερίες. Κατά τις ημέρες αυτές ανοίγει το φωτεινό περίβλημα της Γαίας, οι φωτεινοί δαχτύλιοι των πλανητών, των άστρων και των γαλαξιών και μαζί με αυτούς ανοίγουν και όλοι οι ουράνιοι δίαυλοι. Σε ολόκληρο το Σύμπαν τις ημέρες αυτές κυριαρχεί η θεία ευαρέσκεια του Δημιουργού.

Στο Χειμερινόν Ηλιοστάσιο ανοίγουν οι Πύλες Φωτός και ενσαρκώνονται στην Γαία οι Υιοί Φωτός που είναι και Υιοί Θεού, και οι ψυχές των θνητών ανεβαίνουν στους ουρανούς"..