ΥΛΙΚΑ
- 150γρ χαρουπάλευρο
- 130γρ φαρίνα ολικής
- ξύσμα και χυμό απο 1 πορτοκάλι
- 150γρ χαρουπάλευρο
- 130γρ φαρίνα ολικής
- ξύσμα και χυμό απο 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γλ.σόδα
- 100γρ λάδι
- 2 κ.σ. LA MIA STEVIA κρυσταλλική σε αναλογία 1/3 με καθαρότητα 97%
- 2 αυγά
- 1 κ.γλ. κανέλα
- 1/2 κ.γλ γαρίφαλο
- 1 βανίλια
- μια πρέζα αλάτι
- 100γρ λάδι
- 2 κ.σ. LA MIA STEVIA κρυσταλλική σε αναλογία 1/3 με καθαρότητα 97%
- 2 αυγά
- 1 κ.γλ. κανέλα
- 1/2 κ.γλ γαρίφαλο
- 1 βανίλια
- μια πρέζα αλάτι
Μέσα στον χυμό πορτοκάλι ανακατεύουμε την σόδα και την αδειάζουμε σε ενα μπόλ
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός απο τα άλευρα. Ανακατεύουμε πολύ καλά στο χέρι με το σύρμα
Βάζουμε πρώτα το χαρουπάλευρο ανακατεύουμε καλά με ενα κουτάλι και μετά βάζουμε την φαρίνα
Τώρα έχουμε μια ωραία μαλακιά ζύμη που θα την ανοιξουμε φύλλο ανάμεσα σε 2 λαδόκολες
Με κούπ απο διάφορα σχέδια κόβουμε τα μπισκοτάκια μας και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολα
ΠΡΟΣΟΧΗ...τα ψήνουμε ΜΟΝΟ για 10 λεπτά στους 160 αέρα
Είναι τα πιο νόστιμα μπισκοτάκια με έντονη γεύση σοκολάτας ( χωρίς να έχει καθόλου κακάο)
Το χαρουπάλευρο αντικαθιστά πλήρως το κακάο!!
Πηγή: