Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

"Η Μεταμόρφωσή μας….εις το γήινον πεδίον. (ΑΙΘΗΡ)"

Η μεταμόρφωση μας έχει να κάνει με το φαινόμενο της μεταπτώσεως όπου η σημασία του αριθμού έξι (6) σχετίζεται με τον άνθρακα και μας δείχνει ότι ο Ήλιος μετατρέπει τον Άνθρακα 12 της φύσης…σε άνθρακα 7.
Ο Άνθρακας C σχηματίζει τρία φυσικά ισότοπα:
-τον άνθρακα 12 ( 6 C στη 12η)
-τον άνθρακα 13 ( 6 C στη 13η)
-τον άνθρακα 14 ( 6 C στη 14η)
Οπότε μαζί με τους μαζικούς αριθμούς αντίστοιχα 12, 13, 14 και αριθμό νετρονίων :
12-6=6 / 13-6=7 / 14-6=8
Από αυτά...τα δύο πρώτα ισότοπα του άνθρακα 12 και του 13 είναι σταθερά με φυσική αναλογία 98,93% και 1,07%. Τώρα το τρίτο ισότοπο ο άνθρακας 14 είναι ραδιενεργός και τον βρίσκουμε σε ίχνη, καθώς έχει μεγάλη περίοδο ζωής...γύρω στα 5.700 έτη και χρησιμοποιείται για τη ραδιοχρονολόγηση διαφόρων υλικών.
Ο άνθρακας 12 ( 6 C στη 12η ) είναι το πιο άφθονο εις τη φύση ισότοπο, το οποίο φέρει τον ίδιο ακριβώς αριθμό πρωτονίων, νετρονίων και ηλεκτρονίων (δηλαδή 6), οπότε σχηματίζεται ο αριθμός 666.
Ο άνθρακας 7 είναι ένα ισότοπο με 6 ηλεκτρόνια, 6 πρωτόνια και 1 νετρόνιο, οπότε έχουμε τον αριθμό 661. Δηλαδή έχουμε μία μετάπτωση ή αλλιώς μεταμόρφωση από τον αριθμό 666 στον αριθμό 661...που σημαίνει ότι ο Ήλιος ουσιαστικά δημιουργεί αυτό το χρονικό διάστημα εις την Γαία….το ισότοπο του άνθρακα 7, οπότε και επιφέρει αλλαγές και κατά κύριο λόγο...αλλαγές συνειδησιακές….! Ο άνθρακας 7 έχει τη μοναδική ικανότητα να κρατάει γύρω του πεδία Ανώτερων Διαστάσεων, όπως το πεδίο της Σκέψης, οπότε ενισχύει τη Σκέψη….καθώς και άλλα πεδία Ανώτερων Διαστάσεων.
Αυτή η μεταμόρφωση από το τρίτο επίπεδο που είμαστε τώρα...εις το τέταρτο και πέμπτο αντίστοιχα ...όπου αναμένουμε….για όσους φυσικά είναι έτοιμοι για την ενεργοποίησή τους...ώστε να λάβουν τον Αιθέρα του Σύμπαντος….Κόσμου. Έτσι με φυσικό τρόπο και όχι με τεχνητό….δημιουργείται αυτή η αλλαγή μετάπτωσης/μεταμόρφωσης, ώστε οι πιο έτοιμοι Πνευματικά να εξελιχθούν σε μια πιο υψηλή Συνειδητοποίηση...που γίνεται πιο συχνά εμφανής σε νοητικές συλλήψεις καθώς θα πραγματώνονται οι καταστάσεις της ζωής μας, ώστε να δούμε με διαφορετικά μάτια….την συνέχεια της ζωής μας. Αυτό κανονικά θα μπορούσε κάποιος (...αν έχει την ικανότητα) να δει τα κεφάλια μας...δηλαδή την αύρα μας…σε πλεονάζοντα νετρόνια που παρήχθησαν….όταν ο άνθρακας 12 μεταμορφώθηκε μέσα εις τον εγκέφαλο μας….σε άνθρακα 7. Παρ’ όλα αυτά όμως ο άνθρακας 7 αποσυντίθεται γρήγορα….σε άλλες πιο σταθερές μορφές της ύλης και σχεδόν είναι αδύνατον να ανιχνευτεί μέσα εις το ανθρώπινο σώμα.
Οι νέες Πνευματικές Διαστάσεις, οι νέες Σφαίρες Ύπαρξης θα λειτουργήσουν ΑΔΕΛΦΙΑ....ενισχυτικά για τον καθένα μας ξεχωριστά… (όποιος είναι έτοιμος)…. για την αλλαγή, ώστε αλλάζοντας πεδίο θα αποκτήσουμε και άλλες ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτό δεν θα γίνει σε μία ημέρα....όπως λαθεμένα πιστεύουν μερικοί….όπως κάποιοι ίσως να περιμένουν με αγωνία και ανυπόμονα...διότι μετά από την 21/122012 που πέρασε....μιας και ήταν η ημερομηνία έναρξης αλλαγής συχνοτήτων…κάθε μέρα να είμαστε σε ετοιμότητα και πληρότητα για τις καινούριες συνθήκες. Βασική προϋπόθεσις είναι να έχει γίνει καθαρμός της ψυχής μας, μέσω των τεσσάρων στοιχείων (γης-ύδατος-αέρος-πυρός) ...ώστε να αισθανθούμε τον ΑΙΘΕΡΑ μέσα μας. Η έκθεση εις τον Ήλιο και ο σωστός βραδινός ύπνος σε πλήρη σκοτάδι, ενισχύουν την διαδικασία , ώστε να λάβουμε τις ακτινοβολίες και να τις κρατήσουμε το βράδυ ενεργές.
Η λεγόμενη αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει ακριβώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις διάφορες ηλιακές εκλάμψεις που γίνονται στην ατμόσφαιρα της Γαίας και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ακριβώς ένα είδος «παλμού» ή αλλιώς «καρδιακού παλμού» στον πλανήτη Γαία. Αυτή η αντήχηση Schumann είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που μας οδήγησαν στην να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξη του ενεργειακού πλέγματος – πεδίου της Γαίας. Το κύμα παλμών της Γαίας ήταν σταθερό στα ακριβώς 7.8hz από τότε που ο φυσικός Γουίνφριντ Όττο τις προέβλεψε μαθηματικά το 1952 και οι Balser και Wagner τις μέτρησαν πειραματικά το 1963. Οι πρώτες καταγεγραμμένες παρατηρήσεις των παγκόσμιων ηλεκτρομαγνητικών απηχήσεων έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα στο εργαστήριο του στο Κολοράντο Σπρινγκς το 1899. Αυτή η παρατήρηση μας οδήγησε σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της Γαίας, οι οποίες έθεσαν και τις βάσεις για την ιδέα του για το ασύρματο δίκτυο. Όμως διαπιστώθηκε ότι η αντήχηση αυτή έχει αυξηθεί ελαφρώς από το έτος 1980 και πιο σημαντικά από το 1995 και μετά….και μέχρι το έτος 2013 βρισκόμασταν ήδη στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός έφθασε τα 13Hz….και συγκεκριμμένα τον Ιούνιο του έτους 2014 οι καταγραφείς στον Ρωσικό Σταθμό Παρατήρησης του Διαστήματος δείξανε μια ξαφνική αύξηση....που ακόμη φτάνει μερικές φορές και τα 16 Hz. Άρα αφού αυξάνει η ένταση στη Γαία….θα αυξάνει και στον άνθρωπο… αφού και ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται κι αυτός με την ίδια συχνότητα με της αντήχησης της Γαίας. Μήπως ακριβώς για αυτό το λόγο νιώθουμε σήμερα ότι ο χρόνος μας….κυλάει όλο πιο γρήγορα και οι αλλαγές στην ζωή μας είναι πιο ξαφνικές; Γνωρίζουμε επίσης ότι η συχνότητα των 7,83 Hz είναι ακριβώς ανάμεσα στην Άλφα και στην Θήτα κατάσταση. Οι συχνότητες 8,5 και 16,5 Hz φεύγουν από την Θήτα κατάσταση. Τις βρίσκουμε λοιπόν Άλφα κατάσταση όταν είμαστε πιο ξύπνιοι….αλλά γαλήνιοι. Οι σκέψεις μας είναι πιο καθαρές και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ζώντας το παρόν σε μια λιγότερο ονειρική κατάσταση. Άρα αφού η Γαία αλλάζει την συχνότητα της δόνησής της…άρα ακολουθάμε κι εμείς στον ίδιο ρυθμό.
Αυτή η προσαρμογή δεν είναι εύκολη διαδικασία για τον καθένα μας….αλλά όμως είναι ένα μέρος της μοναδικής μας προσωπικής αφύπνισης. Το τι θα βιώσει ο καθένας μας είναι δική του εμπειρία...και υπόθεση...και ορισμένοι που βρίσκονται εις το ίδιο επίπεδο/σημείο ...θα βιώσουν φυσικά κάτι παρόμοιο. Επειδή η περίοδος αυτή είναι περίοδος που προσπαθούν να μας χαμηλώσουν τις συχνότητες....ώστε να μην μπορούμε να βρισκόμαστε εις την ανάλογη διαδικασία....και γινόταν αλλά και γίνεται πιο έντονα ακόμη αυτό τα τελευταία χρόνια...με τους συνεχόμενους ψεκασμούς, τα εμβόλια, τα μεταλλαγμένα προϊόντα, αλλά και τα οικονομικά άσχημα μέτρα.....ώστε να προκαλούν τον φόβο και την ανασφάλεια….με σκοπό επειδή ακριβώς είμαστε ενεργειακά όντα...και εκπέμπουμε κι εμείς εις την συχνότητα της Γαίας...η οποία μαζί με εμάς....αυξάνεται ολοένα και περισσότερο...κι αυτό είναι φυσικά καλό...διότι έτσι συντελείται η Μεταμόρφωσή μας....για τα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία. Παρότι βρισκόμαστε εις την δυσχερή σχέση....και μας προπαγανδίζουν συνεχώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης....εμείς οφείλουμε να είμαστε ήρεμοι...γαλήνιοι και να μην μας προβληματίζει το αόρατο….αύριο.
Το ζώδιο των Ιχθύων έληξε.. και απεικονιζόταν από τα δύο συνδεδεμένα δια κοινού λώρου:
1). Εις το Ουράνιον στερέωμα….όπου ο ένας κατευθύνεται προς τα πάνω και ο άλλος ακολουθεί την οριζόντιον φορά. Ο ανερχόμενος έχει την τάση της ενοράσεως. Ο ακολουθών την οριζόντια φορά διατρέχει το ζωδιακό κύκλο των ενσαρκώσεων.
2). Εις το Αστρολογικό σύμβολον οι δύο Ιχθείς ακολουθούν αντιθετικές κατευθύνσεις ακινητοποιώντας ο ένας τον άλλον )( ...βάλτε και την οριζόντια γραμμή --- ανάμεσα...ώστε να δείτε….το διπλό έψιλον.
Αμφότεροι λοιπόν είναι όντα βουβά και δεν έχουν να αντιτάξουν Λόγον εις την Λογική της κεφαλής του κερασφόρου Κριού. Έτσι αποφεύγουν οποιαδήποτε διαλεκτική επαφή, εφ’ όσον δεν κατέχουν την ολοκληρωμένη γνώση. Ο εγκέφαλος έτσι ήταν λίαν περιορισμένος (εκτός εξαιρέσεων...που δεν είναι του παρόντος) και διακατέχονταν από το άνευ κριτικής ικανότητας συναίσθημα που εκπροσωπούνταν από το ύδωρ. Τώρα με την λήξη του Ζωδίου των Ιχθύων επέρχεται η μετάβαση, αλλαγή….περνώντας εις το επόμενο ζώδιο του Υδροχόου. Η νέα αυτή εποχή και η αλλαγή του ζωδίου θα γίνει σταδιακά και προς το παρόν η αέρινος φύση του νέου Ζωδίου....καθώς επίσης και ό άξονας του Πόλου της Γης το πλησιάζει, φέροντας την διάχυση των ιδεών σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γαίας ...μέσω της έντονης πληροφόρησης του διαδικτύου αλλά και των υπόλοιπων μέσων. Μην ξεχνάτε ότι πριν μερικά χρόνια...δεν ακουγόταν «τσικ»...για τα ελληνικά ιδεώδη....και τώρα έχουμε μία μεταστροφή...προς την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία....που γίνεται πρωταρχική ανάγκη....μιας και καταρρέουν όλα τα υπάρχοντα θρησκευτικά δόγματα και πολιτικά συστήματα. Θα έρθουν αρκετοί κλυδωνισμοί μιας και το σημερινό σύστημα παρακμής των αξιών και των προτύπων καταρρέει. Γι’ αυτό υπάρχει μία συσσωρευμένη άσχημη κατάσταση...η οποία έχει να κάμει με τα τελευταία 2.000 χρόνια και...δηλαδή γίνεται μία υπερφόρτωση των όσων μας έχουν συμβεί εις τις προηγούμενες ζωές προσθετικά...καθώς υπάρχει αυτή η ορμητικότητα….η οποία επιμένει να αναδυθεί από την Λήθη…εις την οποία είχε καταποντιστεί εντός των Υδάτων επί 2.000 χρόνια περίπου κατά τα οποίαν ο Ήλιος διήνυσε εις την φαινομενική του πορεία…εις το ζώδιο των Ιχθύων.
ΑΔΕΛΦΙΑ...ολοένα και πιο περισσότερο θα γίνονται αισθητά….η ανθρωπιστική μας διάθεση και αλληλοβοήθεια και θα υπάρχει αμερόληπτο ενδιαφέρον από τον κόσμο....ώστε να υπάρχει εις τη συνέχεια μία περισσότερη ευημερία των όντων εις τη Γαία. Εις την ουσία αυτό που κάνουν...μας ενώνουν...μιας και βρισκόμαστε όλο και περισσότεροι εις την ίδια μοίρα…..! Οφείλετε όμως να γνωρίζετε ότι τα ύδατα της ΓΝΩΣΕΩΣ…εις τα οποία διαχέεται από την Υδρία του….το σύμβολο του Υδροχόου...δεν είναι κυματιστά....διότι δεν αναφέρονται εις το συναισθηματικό κόσμο του Όντος. Είναι ΠΑΛΜΙΚΑ....και ομοιάζουν με το σύμβολο του ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ....δηλαδή….της διάχυσης του ΦΩΤΟΣ/ΓΝΩΣΕΩΣ. Έχουμε δηλαδή δύο παράλληλους σχηματισμούς του συμβόλου, όπου συνοδοιπορούν συνδέοντας το ΠΑΡΕΛΘΟΝ με το ΜΕΛΛΟΝ. Η κάτω γραμμή αλληγορεί εις το Παρελθόν, στηρίζει την πάνω γραμμή του Μέλλοντος...διότι χωρίς την στήριξη της κάτω γραμμής...η έκρηξη της τεχνολογικής προόδου....θα παραμείνει χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τον άνθρωπο. Ο καθένας από εσάς ως Ελεύθερος στοχαστής θα λάβει από τον Λόγο....τη θεία Γνώση.....ενώ ο δογματικός/πιστός που του έχουν εντρυφήσει οι εκάστοτε θρησκευτικές φατρίες οι οδηγούμενες από σκοτεινές αντιλήψεις ...το μόνο που θα κάνει είναι να απομακρυνθεί αδιάφορα, αμφισβητώντας το ΘΕΙΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. Αν έχετε τα πνευματικά ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....τότε θα δημιουργήσετε και ΛΕΙΑ ΕΡΓΑ
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Δείτε επίσης:



Πηγή:
Ioannis Stogiannos
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ