Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Για να αφυπνίσουμε τις ξεχασμένες μνήμες των Ελλάνιων"

Fileas: Μπορει η κατασταση να γινεται χειροτερη και καθε μερα να βαδιζουμε προς καταστροφη ως εθνος και ξεχναμε το εργο που μας περιμενει,αφου εμεις διαλεξαμε τον τοπο και τον χρονο να επιστρεψουμε στην γη,ως υπερασπιστες της Ελλανιοι [Φωτεινοι] και να σταματησουμε την σκοτεινη αποστασια που θελει την διαλυση και τον αφανισμο μας.!!!


ΣΧΕΔΙΟ <<ΕΩΘΙΝΟΣ >>
<<Για να αφυπνίσουμε της ξεχασμένες μνήμες των Ελλάνιων και να τους βοηθήσουμε να θυμηθούν το ουράνιο παρελθον τους έχουμε εφαρμόσει το σχέδιο <<ΕΩΘΙΝΟΣ >> με το οποίο οι Ελλάνιοι θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή να εκτελέσουν την αποστολή που θα τους αναθέσουμε.

Στην παρούσα φάση επιταχύνουμε την ταχύτητα ροής των γεγονότων σύνδεσης του πλανήτη σας με την ουράνια κοινωνία, ώστε να αντιληφθούν οι Ελλάνιοι ότι τα περιθώρια επεμβάσεις μας στενεύουν.

Η έξοδος της Γαίας από την ουράνια απομόνωση και η επιστροφή της στην ουράνια κοινωνία πρέπει να συντελεστή ομαλά με την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία, πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση των ανθρώπων ώστε να μην εκδηλωθεί ανεξέλεγκτος πανικός, που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις κυρίως στην ψυχική ισορροπία των μη μυημένων>>.!!!




Πηγή: