Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

"Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα η Ευρώπη από τους Έλληνες αγρότες..."

Είναι φορές που τα πειράματα από τις τερατογενέσεις των ειδικών επιστημόνων, σκοτώνουν τους ίδιους τους δημιουργούς. Το «πείραμα Ελλάδα» φτάνει στα όριά του μετά από 5 χρόνια υπομονής. Ότι ξεκίνησε στην Ελλάδα και εξαπλώνεται στην Ευρώπη, αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα το σταματήσει, για ακόμα μια φορά στην ιστορία της.

Δεν είναι θέμα οικονομίας. Τα οικονομικά φτιάχνονται, γίνεται διαγραφή ή επιμήκυνση χρέους και το πράγμα ξεκινά από την αρχή. Δεν είναι θέμα δημοσίου, το δημόσιο μπορεί να νοικοκυρευτεί και να δουλεύουν όλα τέλεια. Δεν είναι θέμα κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, αν θέλουν τους βρίσκουν τους κλείνουν φυλακή και παίρνουν πίσω και τα κλοπιμαία.

Είναι θέμα κοροϊδίας και Εθνικής κυριαρχίας. Ο Έλληνας πολλά ανέχτηκε και ανέχεται για το καλό του και το καλό των παιδιών του. Όταν όμως πάρει χαμπάρι ότι τον δουλεύουν και ότι χάνει τα αυγά και τα πασχάλια, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Με τους αγρότες η κυβέρνηση δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα. Και κοντά στην Ελληνική κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αγρότες είναι οι «μόνοι» άνθρωποι στην Ελλάδα, που λόγω της δουλειά τους είναι σκληραγωγημένοι και σε εγρήγορση. Δεν θα θυμίζουν σε τίποτε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα. Έχουν αγριέψει πολύ με την κοροϊδία. Ακόμα και αν η κυβέρνηση τους πει ότι δεν θα πληρώνουν τίποτε σε εφορία και ασφαλιστικές εισφορές, ποιος θα τους πιστέψει;

Φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει...





Πηγή:
apela.gr