Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

"ΒΙΒΛΟΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"

-Γνωστη και μη εξαιρετεα η Αποκαλυψη του Ιωαννη στην Βιβλο,μας εχουν ''πριξει'' οι αγιοι της θρησκειας των καλων ποιμενων και των βοσκων,τα δε αποδεχομενα τους τιτλους των,μετα-μυρηγκαζουν για το πως θα μας καψει ο θεος και για το καθε τοσο ερχεται το τελος του κοσμου δια της Αποκαλυψεως και ολα τα συναυτω θεικα λογια που ''εβαλε'' σε βιβλιο ο αγιος Ιωαννης,ολα σε ονειρο εκει στην νησο Πατμο σε ενα σπηλαιο.

-Βεβαια αλλοιως ειναι η ιστορια,αλλα καποιοι φροντισαν να μην την ξερει το ποιμνιο και ετσι ολοι να κοιτουν διαβαζοντας και ακομη και στις μερες μας,να αναφωνουν,ολα επαληθευονται μεσα απο την αγια γραφη.[!!!!!!]
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ - ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ??????????

-Η Αποκάλυψη δεν είναι χριστιανικό βιβλίο και ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό,άλλωστε οι άγιοι της εκκλησίας και οι οικουμενικές σύνοδοι το είχαν χαρακτηρίσει σατανικό και αιρετικό βιβλίο [ΜΠΑ???] (ενσωματώθηκε στην Καινή Διαθήκη τον 4ο αιωνα,αλλά μετά άλλοτε καταργείτο και άλλοτε ενσωματωνόταν).

-Έγινε οριστικά κανονικό βιβλίο με την σύνοδο της Τριδέντου το 1415 μ.Χ.αφού πρώτα είχαν γίνει παραποιήσεις [Γιατι ???] από Επισκόπους εβραϊκής καταγωγής [Ελα ρε δεν το πιστευω,παλι αυτοι].

-Εξ άλλου ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης που φέρεται σαν συγγραφέας της ,δεν πήγε ποτέ στην Πάτμο αφού πέθανε με λιθοβολισμό το 63μ.Χ στην Παλαιστίνη.!!!

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ??? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ??? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ !!!




Πηγή:
Fileas Fong