Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

"ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ"

-Ονομαζεται η γνωση που είναι κρυφη.Και είναι κρυφη γιατι η ανθρωποτητα φροντισε να καταστρεψει,να χλευασει και να υψωσει μια ψευτικη πραγματικοτητα με την κάθε θρησκεια,ώστε οι μεσιτες της,να απολαμβανουν τιμες αντιπροσωπου του θεου,αποπροσανατολιζοντας τους σκοπιμα από την αληθεια.
-Συνηθως η αφορμη να εστιασω σε καποιο θεμα είναι απ’οσα διαβαζω εδώ μεσα,ετσι διαβασα καποιο σχολιο σε μια φωτογραφια ενός παιδιου του πολεμου,να φαινεται νηστικο και κακοποιημενο.Το δε σχολιο : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ !!!
-Οχι ο Θεος δεν ειναι ο ασπρομαλλης γεροντας που σου εδειξαν σε φωτογραφια για να τρομαζεις.
-Η γη είναι ένα σχολειο,σαν καλος μαθητης ψαχνει την γνωση που θα του δωσει,ώστε η επιστημη ή η μελλοντικη του εργασια να βασιστει πανω σε οσα θα εχει μαθει,ώστε να επιβιωση.
-Η ψυχη πριν ενσαρκωθει μελετα τι θα μαθει,διαλεγει τι θα κανει και αποφασιζει τι θα ακολουθησει.Υπαρχει και καποιο εργο που θελει να αναλαβει ή εχει καποιο υπολοιπο που δεν τελειωσε σε προηγουμενη ενσαρκωση που διακοπηκε ή …… πολλα αλλα.
-Ετσι εσυ ανθρωπε που βλεπεις καποιον γερο να σερνεται,καποιον αρρωστο να υποφερει,ένα παιδι να δεινοπαθει μεσα στην δινη καποιου πολεμου ή καποιον να φευγει νωρις και αλλους να ξεπερνουν τα ορια ζωης τα συνηθισμενα μεσα σε αφορητους πονους,ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.
-Η δικαιοσυνη του Δημιουργου σου εδωσε την δυνατοτητα επανεσαρκωσης συνεχως,μεχρις οτου αντιληφθεις ότι πισω από την υλη κρυβεται κατι άλλο που πηγαζει από την ανωτατη αρχη και κάθε λαθος δικο σου σου δινεται συνεχως νεα επιλογη,εως φτασεις στο σημειο της θεωσης.!!!

Δεν ειμαι ο σπορεας γνωσης,αλλα ο μεταφορευς της !!!


Πηγή: