Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

"Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΚΑΡΜΑ""

Πρόκειται για επινόηση των αποστατών του Κρόνου και των "Αρχόντων" της "Χίμαιρας", οι οποίοι κατέχουν τον πλανήτη εδώ και 26.000 χρόνια.

Οι "Άρχοντες" κατασκεύασαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα (πέπλο) γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας έτσι και με πολλούς άλλους τρόπους την ανθρωπότητα, δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή. Στο πέπλο αυτό παγιδεύονται και οι ψυχές των ανθρώπων, εξαναγκάζοντας τις σε συνεχείς και δυσχερείς ενσαρκώσεις στο ίδιο πεδίο, ώστε να "τρέφονται" και να συντηρούνται ενεργειακά οι ίδιοι.

Όπως δημιούργησαν ανύπαρκτο χρέος στο φυσικό πεδίο, με τον ίδιο τρόπο δημιούργησαν χρέος και στο πνευματικό πεδίο για να σκλαβώσουν ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα!

Οι άνθρωποι δεν έχουν να ξεπληρώσουν το ελάχιστο πνευματικό χρέος σε κανέναν! Όλοι είναι πνευματικά ελεύθεροι, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους.

- "Η Συνείδηση είναι το κλειδί για την Ελευθερία. Η Αγάπη και η Συγνώμη διαλύουν τον τροχό αυτού που αποκαλείτε Κάρμα. Προσηλωμένοι στο να προσφέρετε και να υπηρετείτε τους άλλους, θα αλλάξετε τον Κόσμο και θα δημιουργήσετε ένα περιβάλλον με την κατάλληλη ενέργεια υπόβαθρο που θα αναγκάζει τα όντα χαμηλών δονήσεων να αυτοκαταστρέφονται. Έτσι, οι πράοι θα κληρονομήσουν τη Γη και θα δημιουργηθεί ένας νέος Πολιτισμός, όπου όλοι θα είναι ίσοι. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την παρέμβαση των σωτήρων εξωγήινων ή των ανθρώπινων γκουρού"..

Raw-Tear-Eir
Κυβερνήτης των Γαλάζιων Πτερωτών Όντων
της "Συμμαχίας των Σφαιρών"
Πηγή: