Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

"Ο Καιρός: “Ευνοούνται οι ψεκασμοί και το HAARP”"

«Τις επόμενες μέρες θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας, θα επικρατήσουν νοτιάδες και… “ευνοείται” η μεταφορά σκόνης από την Αφρική»

Να που υπάρχει και κάτι που ευνοείται στον καταραμένο πλέον τούτο τόπο κι αυτό είναι οι… εισαγωγές από την Αφρική!

Τα έχουμε κάνει όλα οικόπεδο: την οικονομία μας, το βιωτικό επίπεδο, την ασφάλεια, τα σύνορα, την υγεία, την παιδεία, τη δημόσια περιουσία, την ιδιωτική περιουσία – ξέχασα κάτι; Συγχωρέστε με και συμπληρώστε το!


Τώρα που γίναμε οικόπεδο και μάλιστα φιλέτο, ευνοούνται οι εισαγωγές. Να οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες, να κι από δίπλα οι μετανάστες, να και οι αγοραστές των τεμαχίων του οικοπέδου, να και τα κοράκια τα funds με τα νύχια τα γαμψά και… που είστε ακόμα. Έχουμε κι άλλα να δούμε.

Αλλά αυτό που “ευνοείται” τελευταία, είναι η “μεταφορά σκόνης από την Αφρική”. Βέβαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μεταφορά από την Αφρική απευθείας δεν είχαμε, κάτι λίγα ξώφαλτσα μέσω Ιταλίας.

Τότε γιατί η τόση θολούρα, οέο;

Απλά τα πράγματα: Και ψεκασμούς είχαμε, αλλά και μαζικές ρίψεις είχαμε, τα λεγόμενα chembombs. Και είχαμε δεν είχαμε, και χάαρπισμα κάργα είχαμε και έχουμε, σε μόνιμη βάση πλέον.

Τα συμπτώματα είναι πολλά. Ο πονοκέφαλος τείνει να γίνει το οικογενειακό μας όνομα. Πως σε λένε; Γιάννα Πονοκεφάλου. Ελένη Πονοκεφάλου. Δημήτρης Πονοκέφαλος. Αλέξης (ο μεγάλος μας) Πονοκέφαλος – και πάει λέγοντας!

Από κει και πέρα, έχουμε κι άλλα περίεργα συμπτώματα. Κάτι σαν γρίπη που γρίπη δεν είναι. Τι μια σου πονάει ο λαιμός, άντε μετά τα κόκαλα και οι αρθρώσεις, κάτι γίνεται και με την κοιλιά, ενώ… εκείνα τα περίεργα και ανεξήγητα ρίγη, τι σου λένε; Καλή η θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο, ζεστούλα κι έξω και εσύ να τρέμεις σαν το ψάρι, λες και κάποιος σε βαμπιρίζει και σου κλέβει την ενέργεια. Ω ρε… λες να…; Ενέργεια είναι όλα και μ’ αυτήν παίζει και το HAARP και το άλλο το ακατανόμαστο, το CERN, που ψάχνει τρύπες και διαστάσεις, μόνο μην ξυπνήσουμε και δούμε και κανένα δεινόσαυρο καμιά μέρα στην εξώπορτα – ήρθε το σόι τους από τα παλιά!

Τέτοια κομπλέ προδοσία ποιος την περίμενε, ε; Μας πιάσανε στον ύπνο, αφού πρώτα έφτιαξαν τα στεγανά τους με πουλημένα τομάρια καιρολόγους, μπογδάνους και απομυθοποιητές θεωριών συνωμοσίας όπως εκείνο το βραβευμένο με Όσκαρ υποκρισίας, τα Ελληνικά Hoaxes.

Τώρα μην με ρωτήσετε αν φταίμε καθόλου κι εμείς, γιατί δεν θα σας αρέσει η απάντηση. Φοβάστε και πάτε να πληρώσετε τα πάντα. Δεν μιλάτε για τους ψεκασμούς και το HAARP μην τυχόν και σας κατηγορήσουν για γραφικούς συνωμοσιολόγους, ο ένας το αφήνει στο Θεό και η άλλη λέει ότι πρέπει να έχουμε θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά.

Εκείνο το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», τι έγινε ρε παιδιά, το ξεχάσαμε; Γιατί… η Αθηνά, δεν το ξέχασε και ακόμα περιμένει…

Γενοκτονία
Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις γένος και κτείνω (=φονεύω). Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.

Δείτε το βίντεο της γενοκτονίας:
Πηγή:
nea.allnewz.gr

Σημερινές φώτο αναγνώστη ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ