Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Anonymous κατά Ισλαμικού Κράτους: «Θα αντεπιτεθούμε…Να φοβάστε» (vid)

Μήνυμα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους που ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 31 άνθρωποι στέλνουν οι Anonymous, με βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.


«Η ελευθερία μας δέχεται ξανά επίθεση. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, έχουμε δώσει καθημερινές μάχες με την τρομοκρατία. Και έχουμε φιμώσει χιλιάδες λογαριασμούς στο Twitter που σχετίζονταν άμεσα με το Ισλαμικό Κράτος. Τιμωρήσαμε σκληρά το Ισλαμικό Κράτος στο Darknet. Χακάραμε το ηλεκτρονικό τους portfolio και κλέψαμε χρήματα από τους τρομοκράτες. Πολιορκήσαμε τις προπαγανδιστικές ιστοσελίδες τους, τους δοκιμάσαμε με τις κυβερνοεπιθέσεις μας». «Ωστόσο, δε θα σταματήσουμε όσο οι τρομοκράτες συνεχίζουν τις πράξεις τους ανά τον κόσμο», αναφέρουν στο μήνυμα τους οι Anonymous.

«Θα αντεπιτεθούμε. Θα συνεχίσουμε να χακάρουμε τις ιστοσελίδες τους, να κλείνουμε τους λογαριασμούς τους στο Twitter και να κλέβουμε τα bitcoins τους. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής».

Και στέλνουν το μήνυμα στους τζιχαντιστές: «Θα σας εντοπίσουμε. Και είμαστε περισσότεροι απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Να φοβάστε».

Και καταλήγουν: «Όταν σκοτώνουν αθώους πολίτες στο Βέλγιο, χτυπούν τους πάντες στην Ευρώπη. Πρέπει να αντεπιτεθούμε. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στις προσπάθειές μας».







Πηγή:
thesecretrealtruth.blogspot.com