Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

"ΜΟΝΑΚΟ: Η "ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ""

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ............. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ: ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στην συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε. Ο πρώτος ήταν ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ο Ναότο Καν, στον οποίον απαγορεύτηκε αυστηρώς να λάβει μέρος.


Η δεύτερη ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποίαν απαγορεύτηκε να εμφανιστεί … Όπως επίσης πολλά μέλη της σπείρας των ναζιστών, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ, Μπους και όλου αυτού που ονομάζουμε στρατιωτικοοικονομικό σύμπλεγμα στην Αμερική, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων από το 1945 μέχρι το 1995, ζητούσαν να λάβουν μέρος στη συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε αυστηρώς.

Ένας ο οποίος ήταν “σκληρό καρύδι” υποτίθεται, ο Τζέι Ροκφέλερ, εμφανίστηκε στην πόρτα και του ζήτησαν αρχικά οι υπηρεσίες ασφαλείας να αποχωρήσει. Αυτός προσπάθησε να πει “ξέρετε ποιός είμαι” κ.τ.λ., βέβαια ο υπεύθυνος ασφαλείας στο Μονακό “ξέρουμε είσαι ο κ. Κανένας και δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να είσαι σε αυτή τη συνδιάσκεψη. Εσύ και αυτούς που αντιπροσωπεύεις είστε πλέον μία ομάδα γερόντων χωρίς Νόηση και Διανόηση, είσαστε σκόνη για τον Πλανήτη και δεν μας ενδιαφέρει τί πιστεύετε”. Παρά το γεγονός ότι άρχισε να φωνάζει και να “διαρρηγνύει τα ιμάτιά του”, τον πήρε η υπηρεσία ασφάλειας και τον πέταξε έξω από τη συνδιάσκεψη. Μετά από περίπου μία ώρα ήλθε με μία ομάδα αυτούς που ονομάζουμε Men in Black, δηλαδή με μία ομάδα που φοράνε όλοι μαύρα. Επειδή η συνδιάσκεψη εγνώριζε ότι θα συμβούν τέτοια πράγματα τους συνέλαβαν όλους και τους έβγαλαν έξω από την συνδιάσκεψη, συμπεριλαμβανομένου και του Τζέι Ροκφέλερ.

Για να μην δημιουργηθεί διπλωματικό θέμα, την επομένη το πρωί ενοικίασαν ένα κρουαζιερόπλοιο και βγήκαν στην ανοιχτή θάλασσα έξω από το Μονακό για να συνεχίσουν την διάσκεψη. Σύντομα, 2 μαύρα ελικόπτερα εμφανίστηκαν πάνω από το πλοίο με πολύ εξελιγμένα μηχανήματα ωτοακούσεως – ωτακουστικής και αντιγραφής όλων των τεκταινομένων, όπως επίσης και παρεμβολής παρασίτων – ηλεκτρομαγνητικών παρασίτων – για να μην επιτρέπουν σε αυτούς που ήταν στην διάσκεψη να συνεχίσουν τις εργασίες. Οι εκπρόσωποι του Πενταγώνου, δηλαδή της Οργάνωσης που λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” – έτσι λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” – οι αντιπρόσωποι λοιπόν αυτής έδωσαν την εντολή σε δύο Harrier Jets, δηλαδή 2 πολεμικά αεροπλάνα Harrier, τα οποία σηκώθηκαν και κυνήγησαν τα μαύρα ελικόπτερα, τα οποία βέβαια εξαφανίστηκαν. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα και πάρα πολλά ερωτηματικά για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει λοιπόν η μία μερίδα, αυτοί που ονομάζονται The Military Industrial Complex, στα αμερικάνικα έτσι το λένε, δηλαδή το Στρατιωτικο Επιχειρηματικό Σύμπλεγμα, το οποίο κατευθύνεται από τους νεοταξίτες, την οικογένεια Μπους όπως και την οικογένεια Ροκφέλερ, την οικογένεια Ροθτσάιλντ και όλα αυτά τα καλά παιδιά, τα οποία έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους στον Πλανήτη.

Σημασία έχει ότι στην συνδιάσκεψη ήταν και μερικές πολύ σημαντικές χώρες της Νοτίου Αμερικής. Ιδιαίτερα η Νότιος Αμερική έχει μεγάλη σημασία γιατί εκεί στη Νότιο Αμερική έχουμε ίσως από τις πιο σπάνιες και τις πιο πολύτιμες – τα πιο πολύτιμα φυσικά αγαθά που υπάρχουν στον Πλανήτη.....

ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ



Πηγή:
nesaragreece.blogspot.gr