Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ντόνταλντ Τραμπ: Ταινία φρίκης η επίθεση στις Βρυξέλλες - Να απαγορευθεί η είσοδος σε μουσουλμάνους

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής Ντόνταλντ Τραμπ αποκάλεσε την επίθεση τρομοκρατών στις Βρυξέλλες «μια ταινία φρίκης» και εκτίμησε ότι η πρωτεύουσα του Βελγίου έγινε «μια πόλη-καταστροφή».

«Θυμάστε πόσο οι Βρυξέλλες ήταν ένα όμορφο και σίγουρο μέρος; Αυτό τελείωσε, πρόκειται για έναν διαφορετικό κόσμο! Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και έξυπνες» έγραψε στο τουίτερ ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος..



«Οι Βρυξέλλες ήταν μια όμορφη πόλη, υπήρξε μηδέν βία. Και τώρα έγινε μια πόλη καταστροφή, μια απίστευτη κατάρρευση», επέμεινε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο κανάλι Fox news.
Ο Τραμπ επωφελήθηκε από την τηλεφωνική του σύνδεση με το κανάλι για να επαναλάβει την πρότασή του ότι πρέπει να απαγορευθεί προσωρινά η είσοδος των μουσουλμάνων στο αμερικανικό έδαφος, αφού υπάρχει φόβος κάποιος τρομοκράτης να κρύβεται ανάμεσά τους.
«Το Βέλγιο έγινε ταινία φρίκης. Φρικτά πράγματα συμβαίνουν εκεί. Οι άνθρωποι φεύγουν, φοβούνται. Κι όλα αυτά, ειλικρινά, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία», πρόσθεσε, μιλώντας στο κανάλι NBC.




Πηγή:
pronews.gr