Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

"Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ G-20 ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ"

Ένα αδιέξοδο στη συνάντηση των υπουργών οικονομικών των G-20 στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, αντικατοπτρίζει τις δημόσιες εκκλήσεις της Κίνας να αντικατασταθεί το αμερικανικό δολάριο και τις απειλές από τον αμερικανικό στρατό να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο. Ο στρατός των ΗΠΑ λέει επίσης, ότι είναι έτοιμος να επιβάλει οποιεσδήποτε αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί εδαφικών διαφορών στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Δημοσιευμένο από τον Benjamin Fulford
1η Μαρτίου 2016
Με άλλα λόγια στα ανώτερα κλιμάκια της παγκόσμιας οικονομίας λαμβάνουν χώρα διάφορα παζάρια και χτυποκάρδια. Δεδομένου ότι οι Χαζάροι τραπεζίτες αρνήθηκαν να δεχτούν τις κινεζικές προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, την περασμένη εβδομάδα εγκαινιάστηκε επίσημα η αναπτυξιακή τράπεζα BRICS για να συμπληρώσει την ήδη συσταθείσα και σε λειτουργία ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων. Με άλλα λόγια λένε «αν δεν μας αφήσετε να μπούμε στην ομάδα σας, εμείς θα προχωρήσουμε και θα ξεκινήσουμε τη δική μας ομάδα χωρίς εσάς»
Στην πραγματικότητα, οι BRICS γνωρίζουν πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους, την στιγμή που οι Δυτικές τράπεζες δε διαθέτουν τη βιομηχανική ή ενεργειακή βάση για να υποστηρίξουν την παγκόσμια κυριαρχία τους. Με άλλα λόγια αδυνατούν πλέον να υποστηρίξουν την οικονομική τους ψευδαίσθηση, διότι δεν υπάρχει αρκετή αλήθεια σε αυτή. Αυτό συμβαίνει διότι, η Χαζαρική μαφία που έλεγχε τα Δυτικά οικονομικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα, σιγά σιγά καταρρέει . Αυτό μπορεί να φανεί από την πτώση των χρηματιστηρίων, των τιμών βασικών αγαθών κλπ και τις κινήσεις απελπισίας για αρνητικά επιτόκια.
Οι Χαζάροι τραπεζίτες επίσης, ήδη αναγκάζονται υπογείως να δοκιμάσουν και να χρησιμοποιήσουν το ελεγχόμενο από τους BRICS, CIPS διεθνές σύστημα διακανονισμών που έχει οριστεί για την αντικατάσταση του ελεγχόμενου από τους Χαζάρους σύστημα SWIFT (παγκόσμιος πάροχος ασφαλών υπηρεσιών χρηματοπιστωτικών μηνυμάτων)
Αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, επειδή αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν καταστήσει σαφές ότι εάν βρεθούν αντιμέτωποι με μια επιλογή ανάμεσα σε μια κατάρρευση στυλ Σοβιετικής Ένωσης ή πόλεμο, θα επιλέξουν τον πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε εκ μέρους των ΗΠΑ δοκιμές πυρηνικών πυραύλων και επιθετική ρητορική.
Υπάρχει επίσης μια πολύ τεταμένη κατάσταση που εκτυλίσσεται τώρα στην Ινδονησία και στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο και σε αλλαγή του καθεστώτος στην Ινδονησία. , Σύμφωνα με πηγές του WDS , προσφέρονται τεράστιες μίζες από τους ιδιοκτήτες του χρυσωρυχείου Freeport McMoRan στον πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo προκειμένου να τους επιτρέψει να διατηρήσουν τον έλεγχο του ορυχείου τους και μία μυστική στρατιωτική βάση εκεί. Ωστόσο, ο Widodo έκανε δεκτή μια προσφορά υποδομής ύψους $ 35 δισεκατομμύρια από τους Κινέζους, οι οποίοι θέλουν να κλείσει η βάση .
Η White Dragon Society (WDS), κάνει την προσφορά, ώστε να επιλυθεί αυτή η κατάσταση, με τη δημιουργία μιας μελλοντικής υπηρεσίας που θα επιβλέπει τη μετάβαση του Δυτικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος σε κάτι πιο καλοπροαίρετο. Οι Ασιάτες σύμμαχοι, την περασμένη εβδομάδα προσφέρθηκαν να υποστηρίξουν τη White Dragon Society (κοινωνία των White Dragon- WDS) με τη διάθεση μεγάλων ποσοτήτων χρυσού έτοιμων προς παραλαβή στο Χονγκ Κονγκ, με έκπτωση 10% στις τιμές της αγοράς. Η προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι, μέρος του 10% να διατεθεί ώστε να βοηθηθεί η ρύθμιση αυτής της υπηρεσίας. Για να δείξει την ειλικρίνειά της, η WDS μπορεί να αποκαλύψει πως υπάρχει μια κρύπτη με 4000 τόνους χρυσού ορατή στις συντεταγμένες σε 0 βαθμούς00'03.69 "Β, 109 βαθμούς 19'19.85" Α, στο Google Earth. Είναι σεσημασμένη με μια μεγάλη λευκή γραμμή.
Υπήρξε επίσης ένα πέπλο μυστηρίου με τους Γνωστικούς Πεφωτισμένους και η Χαζαρική μαφία καθώς και οι αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, έστειλαν πράκτορες για να μιλήσουν με έναν εκπρόσωπο της WDS στο Τόκιο.
Ο παράγοντας των Γνωστικών Πεφωτισμένων Αλέξανδρος Ρομανώφ, που βγήκε πρόσφατα από μία ακόμη περίοδο βίαιου εγκλεισμού του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, είπε ότι υπάρχει μια βόμβα υδρογόνου στο Χαλέπι της Συρίας υπό τον έλεγχο των μισθοφόρων του "ISIS".
Ο Ρομανώφ είναι ο πρώτος που είχε προειδοποιήσει δημόσια για τον ISIS και για την 311, έτσι, οι πληροφορίες του είναι αξιόπιστες. Ανέφερε επίσης ότι οι δυνάμεις του ISIS ήταν έτοιμες να ανατινάξουν ένα φράγμα και να “πλημμυρίσουν την πράσινη ζώνη” της Βαγδάτης, στο Ιράκ. Τόνισε, επίσης, ότι υπάρχουν απειλές για να ξεκινήσουν τυχαίες πράξεις τρομοκρατίας στην Ιαπωνία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Προφανώς οι Ναζί που βρίσκονται πίσω από τον ISIS και από τα προβλήματα στην Ουκρανία, δεν είναι ευχαριστημένοι με την κοινή εκστρατεία Ρωσίας και Πενταγώνου ενάντια στις δυνάμεις τους. Ο βομβαρδισμός των δυνάμεών τους στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη από τους Ρώσους και το Πεντάγωνο , παίρνει τον δικό του φόρο . Κι αυτό είναι η διακοπή των χρημάτων τους που προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξαπολύουν φαύλες απειλές.
Σε ένα φωτεινότερο υπόμνημα φαίνεται, πως, οι μισθοφόροι του ISIS και των Ναζί είναι πρόθυμοι να εξαγοραστούν έναντι μιας εύλογης τιμής. Ο εκπρόσωπος της WDS είπε στον Ρομανώφ ότι αν η ομάδα του έβλαψε αθώους, θα πρέπει να κυνηγηθεί και να θανατωθεί. Διατυπώθηκε η άποψη πως τυχαίες πράξεις τρομοκρατίας εναντίον αθώων, θα βλάψει τον σκοπό τους, αλλά και ότι είναι καλοδεχούμενοι να κυνηγήσουν τους ενόχους. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί.
Ένα άλλο πρόσωπο, μια αμερικανίδα που θα ονομάσουμε «Εύα» κοινοποίησε χειρόγραφες σημειώσεις για να κανονιστεί μια συνάντηση με την WDS. Ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο της Χαζαρικής μαφίας στην Ιαπωνία. Είπε ότι επικεφαλής αυτού ήταν ένας πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών ονόματι Alfredo Salazar που διευθύνει μία οργάνωση με την επωνυμία Winstone. Ο Salazar αποκτά στοιχεία από νεκρούς ανθρώπους, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα βρώμικο αφορολόγητο ταμείο για τους πράκτορές του στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την Εύα. Η Εύα, η οποία εμφανίστηκε πραγματικά τρομοκρατημένη, είπε ότι επικοινώνησε με την WDS, επειδή υπάρχουν υποψίες ότι επρόκειτο να κατηγορηθεί για μια επερχόμενη τρομοκρατική επίθεση στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να δολοφονηθεί. Ο γράφων δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον κ Salazar για να ακούσει και τη δική του άποψη πάνω στην ιστορία αυτή, αλλά ελπίζω να έχω νέα του σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, η Εύα έδωσε στην WDS τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των μελών του δικτύου του Salazar στην Ιαπωνία. Θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί στην Εύα, το δίκτυο θα πρέπει να καθαριστεί.
Ο τρίτος πράκτορας που εμφανίστηκε ήταν ο αυτοσυσταθείς ως γιος ενός Ιάπωνα πράκτορα της CIA που είπε ότι έπαιρνε το ναρκωτικό σκοπολαμίνη. Σίγουρα εμφανίστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Έφερε ένα μπουκάλι κρασί από το New Sanno Hotel, στο Τόκιο, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ ή κυβερνητικών αξιωματούχων. Είναι γνωστό ως το μέρος όπου οι αμερικανο-ιάπωνες διαχειριστές δίνουν εντολές στους Ιάπωνες λακέδες τους. Αυτό το άτομο ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν ο υπεύθυνος για τα γεγονότα στις αρχές του 2014, όταν συνολικά 300 αντίτυπα των ημερολογίων της Άννας Φρανκ βρέθηκαν σκισμένα σε 38 βιβλιοθήκες.
Φάνηκε καθαρά πως επρόκειτο για ένα θύμα νοητικού ελέγχου αλλά δεν είναι σαφής η επιχείρησή του σε σχέση με την WDS.
Σε κάθε περίπτωση, η έλευση αυτών των δια ζώσης (και όχι ψηφιακών ή μέσω διαδικτύου), ανακοινώσεων, υποδηλώνει ότι μια σοβαρή πάλη για την εξουσία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.
Αυτό φαίνεται πιο έντονα στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι ο Antonin Scalia δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, δολοφονήθηκε όχι μόνο επειδή αντιτάχθηκε στην απάτη εμπορίας του άνθρακα, αλλά και επειδή υποστήριζε δράσεις ενάντια σε μεγάλες εταιρίες της Χαζαρικής μαφίας και επειδή δούλευε με τον στρατό των ΗΠΑ. Εκτός από τη δολοφονία Scalia, η Χαζαρική μαφία οργάνωσε πρόσφατα αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Τζον Ρόμπερτς και του κορυφαίου στρατηγού των ΗΠΑ Joseph Dunford (σ.σ προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ). Επίσης, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος την περασμένη εβδομάδα ανοιχτά απείλησε ότι θα σκοτώσει τον προεδρικό υποψήφιο Donald Trump.
Ο Μπους είναι αναστατωμένος επειδή ο γιος του Τζεμπ αναγκάστηκε να υποχωρήσει εξ’αιτίας της σχέσης του με τους Δίδυμους Πύργους, την διακίνηση ναρκωτικών, την χρήση κοκαΐνης, δολοφονίες και άλλα. Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου λένε ότι η απόσυρση του Τζεμπ από την προεδρική κούρσα «δεν θα κάμψει τους Μπους».
Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας έχουν ενισχύσει την απόφαση ενός συνασπισμού του στρατού των ΗΠΑ, της μαφίας, του Βατικανού των Ελευθεροτεκτόνων και όλων των πατριωτών των ΗΠΑ για να καταστρέψουν την Χαζαρική μαφία που λατρεύει τον Σατανά.
Ήδη, ο ισχυρός μεσίτης και διευθυντής καζίνο της Χαζαρικής μαφίας Sheldon Adelson έχει αναγκαστεί να υποχωρήσει από την ανάμιξη του στην πολιτική των ΗΠΑ, μετά τη σύλληψη δωροδοκηθέντων αξιωματούχων της αστυνομίας στο Μακάο και την Κίνα και τις κινεζικές απειλές να κλείσει στο Μακάο η λέσχη του, πηγή μετρητών και εξουσίας του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Adelson μένει στο περιθώριο κατά την τρέχουσα προεδρική κούρσα των ΗΠΑ. Οι Koch Brothers, μια άλλη ομάδα μεσιτών εξουσίας των ΗΠΑ, από την πλευρά τους, έχουν προσεγγίσει την WDS με δειλές δηλώσεις υποστήριξης . Ο στρατός των ΗΠΑ, για να ενισχύσει τη συμμαχία του με τη Ρωσία, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέπει στα ρωσικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από τις ΗΠΑ για να ψάχνουν για πυρηνικά όπλα ή βρώμικες βόμβες που μπορεί να είναι υπό τον έλεγχο των πρακτόρων της Χαζαρικής μαφίας μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, η Σαουδική Αραβία διέκοψε την βοήθεια προς τον Λίβανο, μια απόδειξη πως η Χαζαρική μαφία δεν ελέγχει πλέον αυτή τη χώρα. Η Χεζμπολάχ στην πραγματικότητα τώρα διοικεί τον Λίβανο και υποστηρίζεται από τη Ρωσία και το Ιράν. Επιπλέον, στρατεύματα της Χεσμπολάχ και του Ιράν, έχουν πάρει θέση στα σύνορα με το Ισραήλ στα Υψώματα του Γκολάν. Βρίσκονται εκεί προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση για αποστολή βοήθειας του Ισραήλ προς τον ISIS στο έδαφος της Συρίας.
Επίσης η ελεγχόμενη από τη Χαζαρική μαφία Σαουδική Αραβία, έχει προγραμματιστεί να καταστραφεί, προκειμένου να πάψει να υποστηρίζει τον ISIS σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Σύμφωνα με πηγές, αυτό θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να διαγράψουν την ύψους 5 τρις περιουσία της (σ.σ που φυλάσσεται στις ΗΠΑ).
Τέλος, ας ολοκληρώσουμε αυτή την έκθεση με κάποια καλά νέα. Το μυστικό για ελεύθερη ενέργεια από το νερό έχει πλέον αποκαλυφθεί δημοσίως και γίνεται ανοιχτά διαθέσιμο.
Υπάρχει επίσης αφθονία καλών ειδήσεων που αφορούν στο περιβάλλον όπως ο καθαρισμός από την Κίνα και την Ινδία των μεγάλων ποταμών τους και ο τριπλασιασμός του πληθυσμού της πεταλούδας Μονάρχης.
Η δύναμη της ζωής αντεπιτίθεται στη σατανική αντι-ζωή.
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη



Πηγή:
Εναλλακτική Ενημέρωση