Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

"ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ! - ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΓΚΛΩΒIΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΣΗ - "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ" (VIDEO)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Οι αγρότες της Κρήτης δείχνουν να έχουν αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε σε κατοχή που μας μετατρέπει - λαό και πατρίδα - σε δουλοπαροικία χρέους. Έχουν καταλάβει ότι στόχος είναι το οικόπεδο η Ελλάς. Τα «πρωτοπαλίκαρα» του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στους ιθαγενείς ως ευρωπαϊκοί πλασιέ με καθρεφτάκια του ΕΣΠΑ. Για κακή τους τύχη ο σπόρος για ελευθερία αξιοπρέπεια και εθνική ανεξαρτησία έχει καρπίσει για τα καλά στην καρδιά των Κρητικών.

"Μας δουλεύουνε και θα μας εδουλεύουνε. Έχουν ένα σκοπό και μοναδικό. Όσοι ακόμα δε χρωστάνε να τους δεσμεύσουνε για να τους  πάρουμε όλοι την περιουσία. Και όσοι βαράτε παλαμάκια δεν σκεφτόσαστε τα κοπέλια και τα εγγόνια σας. Κε Σταθακη πρσοσέξτε τσι πλειστηριασμούς…  Έχετε δώσει το δικαίωμα στα ξένα funds να χαρίζεται τα δάνεια και δεν έχουμε εμείς το πρώτο δικαίωμα, εμείς που σας εταϊζαμε τόσα χρόνια ….να πάρουμε την περιουσία μας πίσω… Αλλά εμείς δεν την χαρίζουμε θα πάρουμε και τα τουφέκια και  όλα!"


ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Αγρότες της Κρήτης, εγκλώβισαν 3 υπουργούς την Κυριακή στο Ρέθυμνο και τους προπηλάκισαν άγρια.

Ολα συνέβησαν το βράδυ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Υπουργών Σταθάκη, Ξανθού και Χαρίτση, οι συγκεντρωμένοι αγροτοκτηνοτρόφοι, απέκλεισαν την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, φωνάζοντας ότι νιώθουν αγανακτισμένοι και προδομένοι.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αγρότες και κτηνοτρόφοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο ζήτησαν να συναντηθούν με τους υπουργούς.

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.

Μετά από μια συζήτηση υψηλών τόνων οι τρεις υπουργοί σχεδόν εγκλωβίστηκαν στο κτήριο του ΕΒΕΡ, από τους αγρότες και κτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό προκειμένου να φυγαδεύσουν τους 3 υπουργούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ιδιαίτερα τη στιγμή που ένα αγροτικό όχημα εισέβαλε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμασε τους υπουργούς οι οποίοι βρίσκονταν στα οχήματά τους, φωνάζοντας και χτυπώντας τα τζάμια.

Στο τέλος, τα οχήματα με μεγάλη ταχύτητα, κατάφεραν να ξεφύγουν από το οργισμένο πλήθος.




Πηγή:
iefimerida.gr