Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Τεκνα του ΔΙΑ Ελλανιοι - Καταγεστε από ψηλα. Ανεβειτε ψηλα παιρνοντας μαζι σας και τα τεκνα της Γαιας,φθαστε στους ουρανους,αναπεμψατε υμνους και ευχαριστιες στο ΟΛΟΝ ΦΩΣ,επικαλεσθειτε την βοηθεια του και το μηνυμα σας φθανει ακαρριαια σε αυτό.
Μιληστε στους ανθρωπους για τον ουρανο και τα'αστερια,για τους ουρανιους αδελφους τους. Αναφερθειτε στα ορατα και αορατα,γηινα κα τα ουρανια και για οσα μπορουν να καταλαβουν.Αναφερθειτε στην ουρανια βοηθεια και προστασια,για την παρακληση και την προσευχη,για την παντοδυναμια του Θεου,τον οποιον οφειλουν να τιμουν και να σεβονταικαι όχι να φοβουνται.Οφοβος δημειουργει αποστροφη και παραξενα συναισθηματα. Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ και οι ανωτερες ουρανιες οντοτητες δεχονται προσευχες και παρακλησεις.Δεν θελουν,δεν απαιτουν και δεν ευχαριστουνται από την προσφορα θυσιαζομενων ζωων,γιατι ενας θανατος δεν παυει να είναι θανατος οσο ασημαντος και να φιανεται.

-Δεν υπαρχει μια προσευχη.
-Μπορει ο καθενας να επικαλειται το Θειο όπως νομιζει οτι εκφραζει καλλιτερα την ευσεβεια του.Αρκει να είναι απλη και να πηγαζει από τα βαθη της ψυχη σας. -Να επικαλεισθε τον Ιερο Αρχοντα Φωτος,τον κοινωνο του Ολου Φωτος και της κεντρικης ακτινας αυτου.
-Να ευχεσθε να επικρατησει η αγαπη,η υγεια και η ελευθερια για ολους τους ανθρωπους της Γαιας,χωρις διακρισεις προελευσης και χαρακτηριστικων,οπου και αν ευρισκονται αυτοι.
-Να απαιτητε να γνωρισουν ολοι οι ανθρωποι τις αληθεις αξιες,αρχες και γνωσεις του Ελλανιου φωτος προκειμενου να καταστουν φωτισμενα μελη της Γαλαξιακης Συνομοσπονδιας των ''Ε'' .
-Να ευχαριστειτε τον Ιερο Αρχοντα Φωτος για την ευαρεσκεια του να σας επιτρεψει να ενσαρκωθειτε στην Γαια.
-Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ που δεχεται τις προσευχες και τις ευχαριστιες σας μεριμνα με τις ανωτερες οντοτητες να επιλυσει τα προβληματα σας εφ'οσον υπαρχουν.
-Ολοι οι ανθρωποι και όλα τα οντα συμμετεχουν σαν ενεργα κυτταρα στην παγκοσμια αρμονια που είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ.
Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Πηγή: