Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αυτές είναι οι «φιλελεύθερες» ΗΠΑ: Συλλήψεις αντιφρονούντων, κυριαρχία πολυεθνικών και φτωχοποίηση - Ετοιμάζονται μαζικές διαδηλώσεις

Συνεχώς τα δυτικά ΜΜΕ μεταδίδουν για τον «κακό» Πούτιν και την «αυταρχική» Ρωσία, ενώ υμνούν την «αδιάκοπη δημοκρατία και ελευθερία» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο η πραγματικότητα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού είναι εντελώς διαφορετική. Το δημοκρατικό κίνημα « Δημοκρατική Άνοιξη» κατήγγειλε τις περισσότερες από χίλιες συλλήψεις αντιφρονούντων Αμερικανών πολιτών, θέτοντας το ζήτημα της κυριαρχίας των πολυεθνικών του χρήματος στην πολιτική των ΗΠΑ και την επακόλουθη έλλειψη δικαιωμάτων ψήφου για τους απλούς πολίτες.


Ο ηγέτης του κινήματος Brian Becker έκανε λόγο για διαδηλώσεις που θα σαρώσουν τις ΗΠΑ και έφερε στο φως τα εργασιακά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι ηλικιωμένοι.

«Οι διαδηλώσεις υποκινούνται από την έλλειψη δημοκρατίας στην αμερικανική πολιτική», εξήησε.
Την ίδια ώρα η εφημερίδα «Washington Post» κατήγγειλε πως το 41 τοις εκατό των χρημάτων που προέρχονται από δωρεές στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία δίνεται από την πλουτοκρατία, η οποία ελέγχεται από του Ιλουμινάτι, συμπληρώνουμε εμείς.

Υπενθυμίζεται πως στις ΗΠΑ το 5% κατέχει το 95 % των αγαθών!

Η αλήθεια για τις Η.Π.Α. είναι ότι μπορούν να κηρυχτούν σε πτώχευση ανά πάσα στιγμή, όπως άλλωστε και όλα τα υπερχρεωμένα κράτη του λεγόμενου δυτικού κόσμου, κάτι που θα προκαλέσει «τσουνάμι» στην παγκόσμια οικονομία. Το αμερικανικό ομοσπονδιακό κράτος χρησιμοποιείται επί της παρούσης για δύο λόγους:

1. Στο εσωτερικό τους εφαρμόζονται, με την βοήθεια πολυεθνικών της παγκόσμιας ελίτ, μέτρα αστυνόμευσης της ζωής των αμερικανών πολιτών ως πείραμα για την εφαρμογή τους και στον υπόλοιπο κόσμο με πρώτη και καλύτερη την Ευρώπη. Ο αμερικανικός λαός περνάει τα πάνδεινα στην «φωλιά του λύκου», ενώ το «american dream» τείνει να μετατραπεί σε «american nightmare».

2. Αποτελεί τον μπόγια για την προώθηση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και της διοικητικής ένωσης του πλανήτη στα πλαίσια δήθεν της «συνεργασίας των λαών». Με μπροστάρη τον «υπάλληλο» της παγκοσμιοποίησης, πρόεδρο Ομπάμα, επιβάλλεται η «πολτοποίηση» των λαών ως η μόνη εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της διεθνούς κρίσης, η οποία τόσο καιρό τεχνηέντως «οικοδομείτο» στον πλανήτη.

Ακόμα και οι ακτιβιστές στις ΗΠΑ θα χρησιμοποιηθούν από την Νέα Τάξη προς αυτή την κατεύθυνση.




Πηγή:
prisonplanet.gr