Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΔΟΓΜΑ - ΨΕΜΑ

-Τα θρησκευτικα ιερατεια υπηρετουν υλιστικες επιδιωξεις και συμφεροντα,με καταστροφικες διδασκαλιες μολυναν την ανθρωποτητα και μετετρεψαν την Γαια σε πλανητη ψευδους και απατης των παντων προς παντες.!!!!!!!!!!

-Οφειλουμε να σας δειξουμε το σωστο, εσεις θα κανετε τις επιλογες τις επιλογες σας.



-Δεν θα αφησουμε την Γαια στην τυχη της και στην διαθεση των αποστατων,αλλα θα βοηθησουμε την ανθρωποτητα να ανακαμψει,να σταματησει η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο και οι θρησκευτικοι φανατισμοι και πολεμοι μεταξυ των οπαδων των θρησκειων.

-Απωτερος σκοπος μας ειναι ο τερματισμος κατασυκοφαντησης της αληθειας απο τα ιερατεια και η εξαλειψη του θρησκευτικου φανατισμου που υπηρξε το κυριοτερο αιτιο των πιο αιματηρων περιοδων της Ιστοριας της Γαιας.

-Η υποκινηση θρησκευτικων πολεμων στο ονομα του Θεου με το επιχειρημα οτι οσοι δεν εχουν την ιδια θρησκεια ειναι θανασιμοι εχθροι μεταξυ τους,δεν συναδουν με την συμπαντικη νοημοσυνη.

-Οι θρησκειες που ευλογουν τον πολεμο,τον θανατο και την κατστροφη,αντι να σεβονται την ανθρωπινη ζωη και να επιδιωκουν την ειρηνη μεταξυ των λαων,ασεβουν προς τον ιδιο τον Θεο,τον οιποιον υποτιθεται οτι υπηρετουν και πιστευουν και ισχυριζοντι οτι γνωριζουν το θελημα του.!!!
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣ. - ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ