Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ομπάμα: ο αγορασμένος Πρόεδρος της Wall Street;

Ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα επιτυγχάνει να έχει της περισσότερες δωρεές από τον χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα, στο σύνολο των Ρεπουμπλικάνων τους αντιπάλους του, όπως αποκαλύπτει η Washington Post σε πρόσφατη έκθεση. Οι τραπεζίτες, διαχειριστές τον hedge funds και άλλων βαρέων βαρών στο χρηματοπιστωτικό τομέα έχουν πληρώσει τεράστια ποσά!.



Ο Ομπάμα έλαβε κατά 16 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο από όλους τους ρεπουμπλικανούς αντίπαλους του. Ήταν δωρεές των 70 εκατομμυρίων δολαρίων για την προεκλογική του εκστρατεία και το Δημοκρατικό Κόμμα.

Σε μια συνέντευξη στο ειδησεογραφικό κανάλι RT, δήλωσε ο διάσημος αναλυτής Gerald Celente ότι οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης Ομπάμα και του χρηματοπιστωτικού τομέα βγάζουν μάτι!, και σίγουρα η διαμαρτυρίες της οργάνωσης "Occupy Wall Street“ είναι απολύτως δικαιολογημένη, και επισημαίνει ότι είναι καιρός να το μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος.
"Η Wall Street είναι στην Ουάσιγκτον, η Ουάσιγκτον είναι η Wall Street," είπε ο Celente στο RT. "Ποιος είναι ο σημερινός επικεφαλής του προσωπικού του Προέδρου Ομπάμα; Ω, ναι! αυτός είναι ο Bill Daley! Δεν είναι ο ίδιος πρόεδρος της JP Morgan Chase;"



Gerald Celente

Και πράγματι, κατά τη διάρκεια των προκριματικών για τις προεδρικές εκλογές το 2008, ο Daley ανήκε στους εξέχοντες υποστηρικτές του Μπαράκ Ομπάμα.
Στις 6 Ιανουαρίου του 2011, διορίστηκε από τον Πρόεδρο Ομπάμα, Αρχηγός προσωπικού του Λευκού Οίκου. 

Ο Celente σχολίασε περαιτέρω: "τα δύο άτομα βρίσκονται στην ίδια ομάδα, σε διαφορετικές πτέρυγες." Οι κύριοι χορηγοί του Ομπάμα στην προεκλογική του εκστρατεία το 2008 ήταν: "Goldman Sachs, JP Morgan Chase, η Citigroup, η UBS, η Google και η Microsoft!, Με αυτή τη σειρά!. Ένας πραγματικός πρόεδρος της Wall Street!" συμπληρώνει ο αναλυτής Celente.






**********

Υ.Γ. Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στην δύναμη των Συμβόλων. Αν νομίζετε ότι αυτά είναι μόνο για "περιφερειακούς" τότε δείτε τη προστατεύουν οι Αστυνομικοί στην Wall Street



Ο Ταύρος ... συμβολίζει την άνοδο των μετοχών στο χρηματιστήριο της Wall Street
υπάρχει ποινή και φυλάκιση σε περίπτωση καταστροφής! Και βεβαίως γνωρίζουν ότι οι ακτιβιστές θέλουν να γκρεμήσουν το σύμβολο του χρήματος
















Η διοργανωτές της οργάνωσης Occupy Wall Street κοροιδέβουν με τον δικό τους τρόπο τους ειδωλολάτρες χρηματιστές και τραπεζίτες της Wall Street!


Το βαρόμετρο της Wall Street




Το ίδιο μνημείο και στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης


Και τώρα θα καταλάβετε τον ρόλο της Ρωσίας ... Αρκούδας! 
Το αντίπαλο δέος! ... πάει πιο βαθιά ... αλλά ας το αφήσουμε για μια
άλλη "περίπτωση" που θα έρθει σύντομα. 

Νεκταρία Γκινοσάτη
artfmradio ΕΛ-ΛΑΣ


Πηγή:
artfmradio-tv-cy.blogspot.gr