Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΙΣΡΑΗΛ: «Οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν ‘ανώτερες ψυχές’ από τους μη – Εβραίους ετεροφυλόφιλους», λέει ο υφυπουργός θρησκευτικών θεμάτων

Ο ισραηλινός αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων και πρώην γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου του Ισραήλ δήλωσε ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν «ανώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς" (μη - Εβραίους ή γκοΐμ).


Άλλο ένα ξέσπασμα ρατσιστικού μίσους κατά των «εθνικών» από ανώτερο θρησκευτικό παράγοντα του Ισραήλ. Την φορά αυτή από τον ραβίνο Eli Ben Dahan, μέλος του ακροδεξιού κόμματος ‘Habayit Hayehudi’ που υπηρετεί στην κυβέρνηση συνασπισμού του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Dahan έκανε τα παραπάνω σχόλια σε μια συνέντευξη στην ισραηλινή εφημερίδα ‘Maariv’, ενώ συζητούσε την στάση του κόμματός του απέναντι στον «γάμο των ομοφυλοφίλων» στο Ισραήλ.



Σύμφωνα με τον Dahan, «ο “γάμος” μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου απαγορεύεται όπως και ο γάμος μεταξύ Εβραίων και εθνικών» και ότι «οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν “ανώτερες ψυχές” από τους Εθνικούς, ‘gay’ ή ‘straight’».

Η εφημερίδα παραθέτει τον Dahan να λέει ότι «Ακόμη και έτσι [που έχουν κατώτερες ψυχές οι εθνικοί] θα αντιταχθώ σε κάθε νομοσχέδιο περί ‘γάμου’ ατόμων του ιδίου φύλου, ακριβώς όπως θα αντιτασσόμουν σε γάμο μεταξύ Εβραίου και εθνικού».

Ο Dahan είπε ότι η αντίθεσή του στον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων πηγάζει από τη δέσμευσή του «να διατηρηθεί ο εβραϊκός χαρακτήρας του Ισραήλ. Πρέπει να διατηρήσω το κράτος εβραϊκό», είπε.


Ο Dahan υπηρετεί σήμερα ως μέλος της Κνεσέτ (Ισραηλινής Βουλής), καθώς και ως Υφυπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων. Έγινε γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου από το 1989, θέση την οποία κατείχε για 21 χρόνια. Τον Αύγουστο του 2013, ο Dahan περιέγραψε τους Παλαιστίνιους ως «ζώα που δεν αξίζουν να ζήσουν».

Φανταστείτε μόνο εάν ένας οποιοσδήποτε Ευρωπαίος (ή Άραβας ή Ασιάτης ή Αφρικανός) πολιτικός σηκωνόταν και έλεγε δημόσια ότι οι Εβραίοι έχουν «κατώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς" και ότι ο «γάμος» μεταξύ ομοφυλοφίλων θα πρέπει να απαγορευθεί με τον ίδιο τρόπο που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου ο γάμος μεταξύ Εβραίων και εθνικών.

Το μενού εναντίον του θα είχε από οργισμένες ανακοινώσεις οργανώσεων του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, και "αντιρατσιστικών" οργανώσεων, κραυγές για «ρατσιστικό παραλήρημα» από τα ΜΜΕ, καταδίκες από τις ‘δυτικές’ κυβερνήσεις, βέβαιη εκδίωξη από την κυβέρνηση που μέχρι τώρα υπηρετούσε με την στάμπα του "ρατσιστή", έως και μια σίγουρη θέση στην «λίστα με τους αντισημίτες» και τους "κήρυκες μίσους".


Δείτε επίσης:

Για σώμα ομοφυλόφιλων Ιουδαίων πολεμιστών στην εξέγερση κατά των Ρωμαίων, γράφει ο Ιώσηπος!




Πηγή:
redskywarning.blogspot.com