Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Fileas:
Για χιλαδες χρονια αναγκαστηκαμε να υποστουμε τον βιασμο της αληθειας και της αγνοιας, μα πλησιασε ο χρονος των μεγαλων αλλαγων και εκπληξεων, της γνωσης και της ιστορικης αληθειας οπως αυτη καταγραφηκε και υπαρχει. Ενα παρελθον Ελληνικο μα και παγκοσμιο, που κατεστρεψαν οι υποχθονιοι και οι περιουσιοι γονοι τους, μεσω θρησκειων και ονειρο-παραμυθιων.


Η υποσχεση μα και τα δειγματα μεσω μηνυματων φανερωνουν πλεον οτι η ιστορια μας ως λαος,αλλοιωθηκε και παραποιηθηκε,αφου ακομη και σημερα τολμουν να μας στιγματιζουν ως ειδωλολατρες και δωδεκαθειστες. Τους Ελληνες που πρωτοι διδαξαν την γνωση και εδωσαν πειστηρια γνωσεων και θεων απειρων, οχι μονο στο μικρο μας πλανητη,μα σε ολοκληρη την ουρανια κοινωνια,γονοι των οποιων ειμαστε σημερα εμεις. Για τους λατρεις της εβραιο-αιρεσεως, των απογονων του Αβρααμ και του Ισραηλ ειμαστε οι εχθροι αφου επιτελους ξυπνησαμε απο τον ληθαργο και αποδεικνυουμε σιγα-σιγα, την Ουρανια Ελληνικη καταγωγη μας με..... αποδειξεις και δεν ανηκουμε στην λεπρο-φυλη που μας ενεταξαν!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
"Όλοι οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος με δική σας ονομασία, Ερμής - Αφροδίτη - Άρης - Γαία, χρησιμοποιούνται από μας και φιλοξενούν πολιτισμικά τεκμήρια των Ελλάνιων. Αρχεία γνώσης ολοκλήρου του παρελθόντος του συστήματος Ήλιος-Απόλλων φυλάσσονται στο τεχνητό σας δορυφόρο (εννοούν τη Σελήνη). Την πρωτότυπη αυτή γνώση παραδώσαμε στο παρελθόν στους Ελλάνιους και την συγκεντρώσατε σε βιβλιοθήκες που κατέστρεψαν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους.
Διαφυλάξαμε το γήινο παρελθόν και θα παραδοθεί και πάλι στην ανθρωπότητα μόνο για ειρηνική χρήση υπέρ των ανθρώπων και της φύσης !!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!
Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ