Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.. ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ!

- Πάρα πολλοί θα έχετε προσέξει ότι ο χρόνος τρέχει πολύ, μα πολύ γρήγορα!

- Η ροή πληροφοριών εκ των άνω είναι συνεχής και ακατάσχετη.

- Οι ΗΠΑ παρουσιάζονται στην παγκόσμια σκηνή όχι σαν μια υπερδύναμη, αλλά σαν μια ανήμπορη χώρα η οποία απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις.

- Το ίδιο συμβαίνει και με το Ισραήλ το οποίο έχασε την αλαζονεία του, η οποία βασιζόταν στους εξωγήινους "προστάτες" του.

- Ανά πάσα στιγμή το απόστημα του κατεστημένου στην Ελλάδα κινδυνεύει να σπάσει, με συνέπειες καταλυτικές για τον Ελληνισμό και το Ελληνικό πνεύμα.

Ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα γιατί ο πλανήτης "βομβαρδίζεται" συνεχώς με τεράστιες ποσότητες γαλαξιακής ενέργειας την οποίαν ενισχύουν οι αστροπολιτείες των Ολυμπίων, με σκοπό την ενεργοποίηση των υπολοίπων ελίκων του γενετικού κώδικα των ανθρώπων, ούτως ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες που οι επερχόμενες αλλαγές να είναι κατανοητές και αποδεχτές από μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, χωρίς πανικό και κοινωνικές ανατροπές. Γι' αυτό πολλοί άνθρωποι που νοιώθουν τις μεταβολές στον γενετικό τους κώδικα και στην αυξανόμενη διαίσθηση τους, αισθάνονται ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα.

- Όμως, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων δεν κοιμούνται μόνο στα κρεββάτια τους. Δυστυχώς εξακολουθούν να κοιμούνται και όρθιοι!


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ