Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο ΕΝΑΛΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Αρχηγός των Μινύων, ο κυβερνήτης του υπερσμήνους γαλαξιών* των Πλειάδων (Μ-45) είναι επικεφαλής των προγραμμάτων "Τρίτων" και "Νηρηίς" της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε", που αφορούν την προστασία και την επιτήρηση των θαλασσών.

Η "Τρίαινα" του Ποσειδώνος αποτελείται από ύλη του Νιονικού Πεδίου και κατασκευάστηκε από τον μέγα τεχνολόγον Ήφαιστο. Από την ίδιαν ύλη είναι κατασκευασμένα και τα "χάλκινα" Δελφίνια που έφερε από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των ωκεανών, τα οποία ενεργοποιούνται με την "Τρίαινα".

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

Έχει λεχθεί πως αν είχαν χέρια, θα είχαν αναπτύξει πολιτισμό!

- "The dolphins and whales are bringing energies of joy and they are stabilizing the planetary energy grid of the planet. And they actually receive light from Pleiades directly"..

Τα δελφίνια είναι ίσως τα μόνα πλάσματα στον πλανήτη μας που, χωρίς το κίνητρο ανεύρεσης ασφάλειας και τροφής, πλησιάζουν από μόνα τους τον άνθρωπο και δεν τρέπονται σε φυγή μόλις τον δουν. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, συμβιώνουν αρμονικά μαζί του.

Όταν ο Ποσειδών με την Τρίαινα ενεργοποιούσε τα δελφίνια του, μπορούσε να επιφέρει τον πλήρη καθαρισμό των θαλασσών σε διάστημα ενός έως τριών λεπτών!

Η αυριανή ημέρα, η 8η του Μεταγειτνιώνος, είναι αφιερωμένη στον Ενάλιο Ποσειδώνα..

Στην εικόνα, "Ο Θρίαμβος του Ποσειδώνος και της Αμφιτρίτης", του Pierre-Desire Guilemet, 1827-1878

* Όταν ο παρατηρητής από την Γη κοιτάζει τον αστερισμό των Πλειάδων, σχηματίζεται μια γωνία με κορυφή τους οφθαλμούς του και με πλευρές που καλύπτουν το εύρος του αστερισμού στον ουρανό. Οι πλευρές επεκτεινόμενες πέραν του αστερισμού στο διηνεκές, εγκλωβίζουν ανάμεσα τους ένα σμήνος γαλαξιών..


Πηγή: