Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Σκοπός μας ειναι να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να ανακάμψει, να σταματήσουν οι πολεμοι και οι καταστροφές....

ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ........... ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ !!!

Fileas: Ενας τεραστιος ογκος μηνυματων, προειδοποιησεων και ενημερωσης μελλοντικων γεγονοτων, δεν μπορεσε να μας διορθωσει, ετσι πλησιασε η ωρα της οριστικης εκκαθαρισης του λαθεμενου τροπου σκεψεως και ζωης μας, αλλαζοντας τα παντα, διπλα και μαζι με τους αλλους κοσμους των αστρων, που περιμενουν την δικη μας ανοδο.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Ο σκοπος ο δικος μας δεν ειναι να αφησουμε την Γαια στην τυχη της και στην διαθεση των αποστατων και να φυγουμε, αλλα να βοηθησουμε την ανθρωποτητα να ανακαμψει, να σταματησουν οι πολεμοι και οι συγκρουσεις, η καταστροφη, η ρυπανση του περιβαλλοντος, η εκμεταλλευση των ανθρωπων, να σταματησουν οι θρησκευτικοι φανατισμοι και πολεμοι μεταξυ των οπαδων και οχι να αναζωπυρωσουμε τα ανθρωπινα παθη, παριστανοντας τους θεους.

-Οφειλουμε να σας δειξουμε το σωστο, εσεις θα κανετε τις επιλογες σας.!!!!!!!!!!!

-Απωτερος σκοπος μας ειναι ο τερματισμος της κατασυκοφαντησης της αληθειας απο τα ιερατεια.......!!!!!!

-Τα θρησκευτικα ιερατεια υπηρετουν υλιστικες επιδιωξεις και συμφεροντα,με καταστροφικες διδασκαλιες μολυναν την ανθρωποτητα και μετετρεψαν την Γαια σε πλανητη ψευδους και απατης των παντων προς παντες και δοκιμασιας ανθρωπου απο ανθρωπο.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ