Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

Φαίνεται πως οι λεβέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι σε πλήρη αναταραχή μετά την εκλογή του Donald Trump.
Είχαν κυριολεκτικά επενδύσει στα σχέδια της Χίλαρι να καταστρέψει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών ,να πραγματοποιήσει το όνειρό τους για την καταστροφή της Αμερικής και να αρχίσει το σχέδιό τους να σκοτώσουν 6,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Λοιπόν - κάποιος έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες - κάποιος "Εκτός των Πυλών" κυριολεκτικά σταμάτησε τα χαριτωμένα σχέδια της Ελίτ στην γένεση τους. Ψέματα;;
(((Τις τελευταίες 3 ημέρες έχω επικοινωνία με τους εκπροσώπους αυτών των ανθρώπων που είναι «εκτός των τειχών» Τα καλά πράγματα έρχονται - αλλά πριν, μπορεί να υπάρχει ανώμαλος δρόμος στο άμεσο μέλλον, έτσι προσδεθείτε)))
Σε προετοιμασία για μια πιθανή νίκη του Donald Trump, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πήγε στην Αμερικανική άκρως απόρρητη βάση, ακριβώς κάτω από το νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής, μαζί με έναν εκπρόσωπο του συνόλου των 13 τραπεζικών οικογενειών, την 7η Νοεμβρίου, για να λάβουν βοήθεια από το καθεστώς των Παλιών Ναζί και τους συμμάχους τους (τους κοντούς γκρι) ώστε να συμβάλουν στη διασφάλιση της νίκης της Hillary στις εκλογές.
Οι παλιοί Ναζί δεν εντυπωσιάστηκαν …
Αφού ο Τζον Κέρι # 2 διατάχθηκε να εγκαταλείψει τη βάση των Ναζί στην Ανταρκτική, έφυγε με την ουρά στα σκέλια και έφτασε στην Κεντρική Αμερικανική Βάση για την περιοχή του Ειρηνικού στο ChristChurch της Νέας Ζηλανδίας το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου όπου κατέλυσε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε όροφο, καθώς ο ίδιος είναι κλειστοφοβικός.
Το επόμενο πρωί, 12 Νοεμβρίου στις 6:02 τοπική ώρα, έλαβε την απάντησή του: το Γραφείο Πληροφοριών κάτω από τα πόδια του καταστράφηκε με σεισμό 7,8 ρίχτερ.
Έτσι τώρα οι ελίτ είναι σε πλήρη αναταραχή - τσακώνονται μεταξύ τους –πουλώντας ομόλογα απ΄εδώ, αδειάζοντας μετοχές απ΄εκεί, στέλνοντας όπλα σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν συνολικό όλεθρο και τέλος χρηματοδοτούν ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εν τω μεταξύ – ο πολύ κρύος καιρός που έρχεται πιθανόν να στείλει πολλούς από αυτούς τους ταραξίες μέσα, καθώς η ψυχρή βροχή δεν είναι ευνοϊκή για τους πληρωμένους «εξεγερμένους» - ακόμα και αν πληρώνονται 40$ την ώρα.
Επίσης, σε μια προσπάθεια να παραμείνει ζωντανός, ο Πρόεδρος Ομπάμα περιοδεύει στην Ευρώπη για να βρίσκεται μακριά από το προσωπικό του Λευκού Οίκου όπως αποδεικνύεται από τις ταραχές που συμβαίνουν σε κάθε χώρα πηγαίνει. Ο κόσμος μισεί τώρα τον Πρόεδρο Ομπάμα και τα ελίτ φιλαράκια του.
Ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο παρά μετά την 17η - όπου η απειλή για τη ζωή του θα έχει απομακρυνθεί μέχρι ....
Τέλος - για πρώτη φορά στην ιστορία – είναι περισσότεροι εκείνοι που παρακολουθούν τον Εναλλακτικό Τύπο από εκείνους που παρακολουθούν τα συστημικά ΜΜΕ που περιλαμβάνουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, εφημερίδες.
Προσδεθείτε φίλοι – θα υπάρχουν αναταράξεις στη διάρκεια του χειμώνα.
Μαζέψτε αποθέματα και προετοιμαστείτε.
ΕΣΥ – ο Αναγνώστης – θα κάνεις την διαφορά.
Ευχαριστώ
Περισσότερα εδω: 

Πηγή:
Γιώργος Βουδούρης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ