Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Τι μας συμβαίνει όταν ΔΕΝ κάνουμε σεξ; Έχουμε την επιστημονική απάντηση!

Το σεξ είναι καλό για εσάς, τον γάμο σας, την σχέση σας και  προσφέρει πολλά οφέλη σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τι συμβαίνει όμως όταν ΔΕΝ κάνετε σεξ για μεγάλο διάστημα; Η επιστημονική απάντηση που ακολουθεί, θα σας καταπλήξει!


• Η σεξουαλική επαφή μπορεί να σας ρίξει την πίεση, να σας ανακουφίσει από ημικρανίες ακόμα και να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη και τα ψυχολογικά αδιέξοδα! Όχι φυσικά πως όποιος δεν κάνει σεξ πάσχει από όλα τα παραπάνω, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος και πιο απολαυστικός τρόπος για να τα αποφύγετε…!

• Η έλλειψη σεξ «κοιμίζει» την λίμπιντο σας με μεγάλο αντίκτυπο στην αυτοκετίμησή σας, στις σχέσεις με το άλλο φύλο και κατ’επέκταση στις προσωπικές σας επαφές!

• Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν συχνή σεξουαλική ζωή είναι αρκετά επιρρεπείς σε ασθένειες που κυρίως πηγάζουν από το στρες , λόγω της φυσιολογικής ανάγκης τους για σεξουαλική επαφή.

• Οι άνδρες που δεν κάνουν συχνά σεξ εμφανίζουν πιο συχνά προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σε σχέση με αυτούς που κάνουν σεξ μία ή περισσότερες φορές την εβδομάδα.

• Μέχρι και ο εγκέφαλος μας λειτουργεί καλύτερα όταν κάνουμε σεξ συχνά! Έχει αποδειχτεί από επιστήμονες πως όσοι άνθρωποι κάνουν σεξ συχνά έχουν αυξημένη μαθησιακή ικανότητα και δυνατότερη μνήμη.

Πολλά τα οφέλη λοιπόν!




Πηγή:
health4you.gr