Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της μετενσάρκωσης; (Βίντεο)

Η ιδέα της μετενσάρκωσης είναι κυρίαρχη σε αρκετές θρησκείες κυρίως της Ινδίας, ενώ ήταν μέρος και της φιλοσοφίας του Πυθαγόρα. Όσοι πιστεύουν στην μετενσάρκωση, θεωρούν ότι ένας άνθρωπος έχει ζήσει άπειρες προηγούμενες ζωές και θα ζήσει άλλες τόσες.
Η μετενσάρκωση είναι η μόνη λογική εξήγηση ως προς την ύπαρξη και τη λειτουργία της ανθρώπινης φύσης. Δεδομένου ότι η εκδήλωση υφίσταται για χάρη της τελειοποίησης των ψυχών και ότι όλα έχουν ψυχή, η επαναγέννηση ή η κυκλική επαναφορά κάθε ψυχής στην ίδια ή σε διαφορετική κατάσταση είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει την εκπαίδευση και την τελειοποίησή του το ανθρώπινο «εγώ»



Ο Τζέφρεϊ Κιν είναι υποδιευθυντής στο Πυροσβεστικό Σώμα του Γουέστπορτ στο Κονέκτικατ. Διάφορα ντοκιμαντέρ έχουν δείξει την ιστορία του, η οποία παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της μετενσάρκωσης.
Έχουν βρεθεί μεταξύ αυτού και του Στρατηγού Γκόρντον του Αμερικανικού εμφυλίου ομοιότητες που, αν τις κοιτάξεις όλες μαζί, υποδηλώνουν ότι συμβαίνει κάτι πέραν της σύμπτωσης.
Έχουν ομοιότητες στο πρόσωπο, στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, στις ικανότητες, στα ενδιαφέροντα, στο στυλ γραψίματος, στην εργασία (αν το σκεφτείτε, ο στρατηγός που μάχεται ανάμεσα σε φωτιές και πυρά για την πατρίδα δεν διαφέρει τα μέγιστα από τον υποδιευθυντή πυροσβεστικής που οδηγεί τους άντρες του μέσα στις φωτιές και προσπαθεί να βρει λύσεις στον κίνδυνο και να διαφυλάξει τη ζωή των ίδιων.
Και που σίγουρα, κατά κάποιο τρόπο, μάχεται κι αυτός για την πατρίδα. Οι πυροσβέστες που δουλεύουν για τον Κιν λένε επίσης πως έχει την προσωπικότητα στρατηγού.)
Σε αυτά προστίθενται κάποιες ισχυρές προσωπικές εμπειρίες που είχε ο Κιν που είναι πανομοιότυπες με ανάλογες εμπειρίες του Στρατηγού Γκόρντον, τις οποίες και οι δυο άντρες είχαν στην ίδια ακριβώς ηλικία. Καθώς και διάφορες πληροφορίες που έδωσαν μέντιουμ, σχετικά με την προηγούμενη ζωή τού Κιν.
Αν κι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γνωστή, το παρόν απόσπασμα είναι μικρό και δεν επαρκεί από μόνο του για να σχηματίσει κανείς γνώμη είτε για τη συγκεκριμένη περίπτωση είτε για τη μετενσάρκωση γενικώς.





Πηγή: