Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

1η Δεκεμβρίου, αρχίζει ο νέος μήνας του Αττικού Ημερολογίου, ο Ποσειδεών, αφιερωμένος στον Ποσειδώνα!

1η Δεκεμβρίου, αρχίζει ο νέος μήνας του Αττικού Ημερολογίου, ο Ποσειδεών, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον Ποσειδώνα.

Κυριότερες εορτές του μηνός αυτού ήσαν τα Φαλληφόρια, τα Αλώα, τα Πύραια, τα Ποσείδεα και τα Γαλάξια προς τιμήν του θεού Απόλλωνα, σε αντίθεση με τα Γαλάξια προς τιμήν της Ρέας - Κυβέλης κατά τον μήναν Ελαφηβολιώνα.

- Κατά τον μήναν αυτόν επεσυνέβαινε και εορταζόταν αναλόγως η μεγάλη τροπή του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Αρχηγός των Μινύων, ο κυβερνήτης των Πλειάδων (Μ-45) είναι επικεφαλής των προγραμμάτων "Τρίτων" και "Νηρηίς" της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε", που αφορούν την προστασία και την επιτήρηση των θαλασσών.

Η "Τρίαινα" του Ποσειδώνος αποτελείται από ύλη του Νιονικού Πεδίου και κατασκευάστηκε από τον μέγα τεχνολόγον Ήφαιστο. Από την ίδιαν ύλη είναι κατασκευασμένα και τα "χάλκινα" Δελφίνια που έφερε από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των ωκεανών, τα οποία ενεργοποιούνται με την "Τρίαινα".

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ

Έχει λεχθεί πως αν είχαν χέρια, θα είχαν αναπτύξει πολιτισμό!

- "The dolphins and whales are bringing energies of joy and they are stabilizing the planetary energy grid of the planet. And they actually receive light from Pleiades directly"..

Τα δελφίνια είναι ίσως τα μόνα πλάσματα στον πλανήτη μας που, χωρίς το κίνητρο ανεύρεσης ασφάλειας και τροφής, πλησιάζουν από μόνα τους τον άνθρωπο και δεν τρέπονται σε φυγή μόλις τον δουν. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, συμβιώνουν αρμονικά μαζί του.

- Όταν ο Ποσειδών με την Τρίαινα ενεργοποιούσε τα δελφίνια του, μπορούσε να επιφέρει τον πλήρη καθαρισμό των θαλασσών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

Δείτε επίσης:

"ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΣ"


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ