Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ

Βρίσκονται υπό κατ' οίκον περιορισμό..

Οι Κλίντον, ο Μπους, ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν και πολλά άλλα στελέχη της κλίκας είναι υπό κατ 'οίκον περιορισμό και αναμένεται να προσαχθούν σε δίκες για εγκλήματα πολέμου.
Ένα από τα ανώτατα στελέχη της κλίκας που βρισκόταν πίσω από τις θηριωδίες στη Συρία και αλλού, ο επίσκοπος Javier Echevaria, ο επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης Opus Dei του Βατικανού, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά που προσπάθησε να αποτρέψει την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ. Το Βατικανό ισχυρίζεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.


Τρεις ανεξάρτητες πηγές, αναφέρουν ότι ο David Rockefeller και ο Nathaniel Rothschild, οι αντίστοιχοι ηγέτες της γραμμής αίματος των οικογενειών αυτών στις ΗΠΑ και την ΕΕ, σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχουν όμως μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί οι θάνατοι αυτοί είτε από την οικογένεια Ροκφέλερ είτε από την οικογένεια των Rothschild.

Ένας από τους λόγους που η κλίκα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, είναι η δημοσιοποίηση του ενημερωμένου καταλόγου των μελών της Επιτροπής των 300, της ​​μυστικής κυβέρνησης της Δύσης:
http://worldtruth.tv/illuminati-leak-current-membership-of…/

Παρά το ότι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζονταν σε σενάρια τρόμου και πολέμους για να ελέγχουν τον πλανήτη, τελικά φάνηκαν ανίκανοι στην διαχείριση της εξουσίας τους προκαλώντας μαζική λαϊκή εξέγερση εναντίον τους.
Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ