Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στο ΔΡΟΜΟ που ΧΑΡΑΞΕ ο ΚΕΝΕΝΤΥ! Τραμπ εναντίον ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ...

Mεγάλες αλλαγές πρόκειται να φέρει και στην οικονομία της χώρας του ο καινούργιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος θέλει να καταργήσει την ‘’Federal Reserve’’ την ομοσπονδιακή αμερικάνικη τράπεζα η οποία δανέιζει στο αμερικανικό κράτος.
Επιπρόσθετα ο νέος γραμματέας του τμήματος Οικονομικών John Allison είπε:’’Θα ήθελα να απαλλαγούμε από τη Federal Reserve, διότι η αστάθεια στην οικονομία προκαλείται κυρίως από αυτήν’’.


Και συνέχισε: «Όταν η Fed αλλάζει άρδην την προσφορά χρήματος, διαστρεβλώνοντας τα επιτόκια, καταργεί την υπερ-ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα, απαγορεύοντας ένα ορθολογικό  οικονομικό  υπολογισμό»ενώ συμπλήρωσε«Η Federal Reserve τιμωρεί συστηματικά εκείνους που προσπαθούν να σώσουν τα χρήματά τους. Ο πληθωρισμός είναι ένας φόρος, και η αξία του κάθε ενός  από τα δολάρια μας πέφτει  λίγο περισσότερο κάθε μέρα», συνέχισε ο ίδιος.
Όπως φαίνεται οι προτάσεις του Allison συνάδουν με όλα όσα επιθυμεί ο Ντόναλντ Τράμπ ακόμα και με την επαναφορά του κανόνα του χρυσού τον οποίο ο Allison άφησε να εννοηθεί πως θα επαναφέρει,όταν η επικεφαλής της Federal Reserve Janet Yellen, συνταξιοδοτηθεί .
«Το σύστημα της Federal Reserve έχει επίσης σχεδιαστεί για να παγιδεύει τους ανθρώπους. Η πρόθεση των τραπεζιτών ήταν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα ατελείωτο φαύλο κύκλο  χρέους από το οποίο ποτέ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το  καταλαβαίνουν αυτό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ακόμη από πού προέρχονται τα  χρήματα αυτά » τόνισε ο John Allison.
Κλείνοντας να τονίσουμε πως ο Τραμπ θέλει να κάνει ό,τι και ο αείμνηστος πρόεδρος Τ.Κένεντυ τον οποίο δολοφόνησαν λίγους μήνες μετά,όπως επίσης και κανένας άλλος πρόεδρος δεν τόλμησε να τα βάλει με τους Rothschilds και τις άλλες ελίτ των δισεκατομμυριούχων  που ελέγχουν τις παγκόσμιες τράπεζες.

Άραγε ο Τράμπ θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης:

"Συγκλονιστικά γεγονότα στις ΗΠΑ: Η FEDERAL RESERVE ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!"




Πηγή:
voicenews.gr