Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πούτιν: “Η Δύση προωθεί τους παιδόφιλους, εμείς θα τους ευνουχίζουμε”

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποίησε το ετήσιο συνέδριο τα Χριστούγεννα, για να παραχωρήσει συνέντευξη και να κατηγορήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη για την προώθηση της παιδοφιλίας στις δυτικές χώρες. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως η Άννα Κουζνέτσοβα ως υπουργός για την προστασία του παιδιού και της οικογένειας ανακοίνωσε την δημιουργία στην Ρωσία του μητρώου παιδεραστών. Οι ποινές θα φτάνουν μέχρι τον…χημικό ευνουχισμό!
Ο Β.Πούτιν κατηγόρησε τις δυτικές φιλελεύθερες ελίτ για την κατάργηση των παραδοσιακών αξιών που έκαναν τις χώρες τους μεγάλες και τρανές.


Ο Βλαδίμηρος τόνισε ότι αντί για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος με βάση τις στέρεες χριστιανικές αξίες, οι δυτικές ελίτ έχουν δημιουργήσει μια κουλτούρα « γεμάτη από υπερβολική πολιτική ορθότητα» που είναι τόσο καταστροφική και η οποία θα οδηγήσει στην κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού, εάν δεν ανακοπεί.

Σε μια σχεδόν τετράωρη συνέντευξη τύπου , ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για την κατάσταση της χώρας του και τον κόσμο, λέγοντας ότι υπάρχει μια διεθνής προώθηση για την δημιουργία μας νέας παγκόσμιας τάξης που θα «αφαιρέσει την εθνική κυριαρχία» και θα «καταστρέψει την ταυτότητα του ανθρώπου ως κατ΄εικόνα και ομοίωση του Θεού».
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο ίδιος τονίζει ότι οι οι δυτικές ελίτ αποκόπτονται συστηματικά από τις ρίζες τους στις οποίες οι κοινωνίες τους ήταν χτισμένες.

«Πολλές δυτικές χώρες έχουν πάρει ένα δρόμο όπου αρνούνται ή απορρίπτουν τις δικές τους ρίζες, συμπεριλαμβανομένων του χριστιανισμού ο οποίος αποτελεί την βάση του δυτικού πολιτισμού. Στις χώρες αυτές, η ηθική βάση και κάθε παραδοσιακή ταυτότητα στερούνται εθνικών, θρησκευτικών, πολιτιστικών , ακόμη και φύλου. Εκεί, η πολιτική αντιμετωπίζει μια οικογένεια με πολλά παιδιά ως ίση με ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι (νομικά)», δηλώνει ο ίδιος.

Οι υπερβολές της πολιτικής ορθότητας σε αυτές τις χώρες οδηγεί πράγματι σε νομιμοποίηση των κομμάτων που προωθούν την προπαγάνδα της παιδοφιλίας τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος .

«Οι άνθρωποι σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη νιώθουν πραγματικά ντροπή για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και πράγματι φοβούνται να μιλήσουν γι “αυτές», τόνισε ο πρόεδρος .

Ο Πούτιν λέει ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο ακραία στο δυτικό πολιτισμό, ώστε οι άνθρωποι σήμερα διδάσκονται ότι «η πίστη στο Θεό είναι ίση με πίστη στο Σατανά». Για να το πούμε διαφορετικά, το πολιτικά ορθό είναι το μεγάλο έγκλημα της εποχής μας.

«Οι χριστιανικές γιορτές και τα πανηγύρια, καταργούνται ή μετατρέπονται σε «ουδέτερα», ή ακόμη μετονομάζονται . Με τη μέθοδο αυτή αποκρύβονται οι βαθύτερες ηθικές αξίες αυτών των εορτασμών. Χωρίς τις ηθικές αξίες που έχουν τις ρίζες τους στον Χριστιανισμό και άλλες θρησκείες του κόσμου, χωρίς κανόνες και ηθικές αξίες που έχουν διαμορφωθεί και έχουν αναπτυχθεί πάνω από χιλιετίες, οι άνθρωποι θα χάσουν αναπόφευκτα την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους», υπογραμμίζει ο Ρώσος πρόεδρος .

Ο Πούτιν ήταν απολογητικός για την αποφασιστικότητα της Ρωσίας να υπερασπιστεί τις αξίες αυτές.

«Και εμείς πιστεύουμε ότι είναι σωστό και φυσικό να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε αυτές τις ηθικές αξίες (Χριστιανοδημοκράτες)», συνέχισε ο ίδιος.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο Πούτιν προειδοποίησε επίσης ότι υπάρχει μια προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα διαλύσει τα κυρίαρχα κράτη απομακρύνοντας τον άνθρωπο από τον Θεό.

«Την ίδια στιγμή που αυτή τη διαδικασία υλοποιείται σε εθνικό επίπεδο στη Δύση, παρατηρούμε σε διεθνές επίπεδο τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μονοπολικού, ενοποιημένου μοντέλου του κόσμου, το οποίο αφαιρεί το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας. Σε ένα τέτοιο ενιαίο, μονοπολικό κόσμο δεν υπάρχει χώρος για κυρίαρχα κράτη. Ένας τέτοιος κόσμος χρειάζεται απλώς υποτελείς», κατέληξε ο Πούτιν.



Πηγή:
grothia.gr