Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

"ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ": Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

Η Cabal ξέρει πως τώρα πια έχει ξεμείνει από χρόνο, έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις της σχετικά με το πώς θα παραδοθεί.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ;

Το σχέδιο της μερικής Αποκάλυψης θα περιλαμβάνει κάποια παραδοχή των ατασθαλιών, μια τιμωρία των μικρο-μεσαίων της καμπάλ, και μια ευεργετική παγκόσμια οικονομική επαναφορά.

Η κοσμική διάσταση του σχεδίου φαίνεται να περιλαμβάνει τρείς βασικές αποκαλύψεις, ίσως σε διαφορετικά στάδια:

1. Μία επίσημου χαρακτήρα, δημοσιοποίηση του SSP (Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα). Αυτό έχει δύο μεγάλες, συγκαλυμμένες τροχιακές πλατφόρμες, που φέρουν μαύρα τριγωνικά σκάφη, τα οποία έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

2. Τα αποκαλυπτήρια των αρχαίων, υψηλής τεχνολογίας ερειπίων στην Ανταρκτική που έχουν πρόσφατα ανασκαφεί. Αυτό θα αποδείξει ότι η «Ατλαντίς» ήταν πολύ πραγματική και πολύ πιο προηγμένη από ό, τι νομίζαμε.

3. Η αποκάλυψη των εξαιρετικά αρχαίων ερειπίων - πάνω από 1,8 δισεκατομμυρίων ετών - στο εσωτερικό της Γης και σε όλο το ηλιακό μας σύστημα, συχνά κατασκευασμένα από ένα κρυσταλλικό διαφανές κράμα αλουμινίου.

Αν και αυτό ακούγεται αρκετά φοβερό, και θα ήταν ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, εξακολουθεί να είναι μόνο μία «Μερική Αποκάλυψη» που αφήνει κενά στην κατανόηση μας.
Ένα άλλο πιθανό σχέδιο που είναι στην "προαιρετική" κατηγορία περιλαμβάνει την πιθανή αποκάλυψη μιας ενιαίας ομάδας ET γνωστή ως «Ψηλοί Λευκοί».

Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ
Διάφοροι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες έχουν οδηγηθεί στην Ανταρκτική κατά το τελευταίο έτος.

Τα νέα αρχαιολογικά ευρήματα είναι ένας σημαντικός λόγος για αυτό. Τους κάνουν περιηγήσεις στα ευρήματα.

Σύμφωνα με πηγές, η Cabal σχεδιάζει να καταφύγει σε ένα νησί στη Νέα Ζηλανδία, σε ορισμένες περιοχές της Νότιας Αμερικής, και στην Ανταρκτική.

Αν είναι έτσι, αυτές οι συναντήσεις μπορεί κάλλιστα να είναι ένα μήνυμα προς τη Συμμαχία ότι τα βασικά μέλη αυτών των μυστικών Συνδικάτων στην Γη ετοιμάζονται να διαφύγουν από την δικαιοσύνη και από τους οργισμένους αφυπνισμένους ανθρώπους.

Η Cabal είχε πιστέψει ότι θα μπορούσε να κλέψει τις εκλογές (ΗΠΑ) και για άλλη μια φορά να ξεφύγει από την μοίρα της.

Έκανε λάθος.

Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ