Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η σύγχρονη θεωρία της κβαντομηχανικής, της κοσμολογίας, της ολογραφίας και η έρευνα της ανθρώπινης συνειδητότητας, μας εισάγουν σε νέες πραγματικότητες, σε νέα πεδία, σε νέες διαστάσεις.

Το σύμπαν και ο κόσμος μας είναι τελείως διαφορετικός απ' ό,τι τον υποψιαζόμαστε, και η συμβατική επιστήμη και η ανθρώπινη σκέψη αδυνατούν να τον κατανοήσουν, όπως αδυνατούν να κατανοήσουν και τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Η επιστήμη, με την κβαντομηχανική, μόλις τώρα είδε το δρόμο που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στα μυστικά της δημιουργίας και άρχισε να μιλά:
- για πολλές διαστάσεις,
- για την απόδειξη της μετενσάρκωσης,
- το γενετικό κώδικα,
- την εργαστηριακή έρευνα της έκτης αίσθησης,
- της τηλεπάθειας
- και της τηλεκίνησης.

Τα περισσότερα δομικά στοιχεία του γενετικού κώδικα (DNA) είναι άγνωστα. Έχει ερευνηθεί μόνο το 3% αυτών. Αν το 97% είναι άχρηστο υλικό, δεν υπήρχε και λόγος ύπαρξής του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, όπου θεωρούν ότι δεν χρησιμοποιείται το 90% της φαιάς ουσίας του, παρά μόνο το 10%.

Πιστεύω ότι στο μέλλον οι επιστήμονες θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, όταν θα μπορέσουν να αποκρυπτογραφήσουν τους κώδικες λειτουργίας του υλικού αυτού, το οποίο, αν διαβαστεί, θα κάνει τον άνθρωπο ισότιμο των θεών. Τα μεγάλα αυτά ποσοστά του γενετικού κώδικα και της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου, που σήμερα θεωρούνται αναξιοποίητα, σύμφωνα με πολλούς αιρετικούς σύγχρονους επιστήμονες είναι τεράστιες τράπεζες αποθηκευμένων συμπαντικών πληροφοριών, που περιέχουν όλους τους κώδικες των ανωτέρων βαθμίδων της ανθρωποεξέλιξης και περιμένουν την αποκρυπτογράφησή τους.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος είναι από μόνο του μια τράπεζα πληροφοριών, που εκτελεί πολλές εργασίες που δεν γνωρίζουμε. Σήμερα η επιστήμη για να εισχωρήσει στα μυστικά της δημιουργίας δέχεται την ύπαρξη μιας οικογένειας βαρέων ουδετέρων σωματιδίων, που είναι υποατομικά σωματίδια του καθιερωμένου μοντέλου φυσικής των στοιχειωδών σωματιδίων (WIMP's), δηλαδή υποατομικά σωματίδια των υποατομικών. Τα σωματίδια αυτά είναι τα φωτίνο των υπερσυμμετρικών θεωριών της βαρύτητας, τα άξιον των ενοποιημένων θεωριών των πάντων, τα βαρυτίνα είναι τα υπερβαρέα σωματίδια της θεωρίας των υπερχορδών και τα νετραλίνο τα υπερσυμμετρικά σωματίδια του νετρίνο. Ο υποατομικός κόσμος αποτελεί πρότυπο κραδασμών μέσα σε ένα μορφογενετικό πεδίο, όπως το ονομάζει η επιστήμη, δηλαδή ένα πεδίο το οποίο υπάρχει πίσω από τη δομή κάθε συστήματος. «Υπάρχουμε σαν δημιουργήματα φωτός και δονήσεων, και σαν αδιάσπαστα τμήματα του συνόλου.

Υλοποιηθήκαμε στη γη για να χρησιμοποιήσουμε τις ιδιότητες της ύλης, ώστε να πετύχουμε την προσέγγισή μας με το δημιουργό. Το φως είναι η κοσμική γέφυρα μεταξύ των ανθρώπων και του πνεύματος των ουρανών. Ήρθαμε στη γη για να μεταφέρουμε τις ολοκληρωμένες δυνατότητες του θεϊκού φωτός στην ανθρώπινη συνειδητότητα, για να μπορέσουμε να ανέλθουμε σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο και να ενεργοποιήσουμε το φως της ψυχής, που έρχεται από τις ουράνιες πύλες της θεϊκότητας. Αυτές οι διαπιστωμένες δυνατότητες μάς βοηθούν να κατανοήσουμε ότι είμαστε πράγματι γεννήματα φωτός και θεϊκής υφής, και ως τέτοιοι έχουμε τη δύναμη της ενσυνείδητης βούλησης.

Οι αρχαίοι μύστες ήξεραν τα μυστικά της μετάλλαξης σε φωτεινές οντότητες, γι' αυτό ονομάζονταν παιδιά του φωτός. Εμείς οι σημερινοί άνθρωποι ξεχάσαμε ποιοι είμαστε, βυθιστήκαμε μέσα στο πνευματικό σκοτάδι του υλισμού και χάσαμε το δρόμο των ουρανών». Από εμάς εξαρτάται, αν μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από τις σημερινές υλικές καταστάσεις που περιορίζουν τις δυνατότητες επικοινωνίας με τη βάση της δημιουργίας, να βιώσουμε μεγαλειώδεις συνθήκες ζωής, να μεταβληθούμε στην ουσία σε τέκνα φωτός και γιους Θεού.

ΙΣΩΣ Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ.

Ήδη άρχισαν οι πνευματικοί άνθρωποι να εμφανίζουν μια διαφορετική δυναμική σκέψης. Αγνόησαν το κατεστημένο και αναθεωρούν όλα τα δόγματα πίστης, κοσμοθεωρίες ύπαρξης και σκέψης. Αυτή η δυναμική αφύπνιση προοιωνίζει ένα πολύ διαφορετικό αύριο.
ΒΙΒΛΙΑ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ