Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό που βλέπετε είναι το καινούριο... Lada! (video)

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ LADA ΟΣΟ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΛΙΔΗ



Το Lada XCODE λοιπόν δεν θα είναι κάποιο μοντέλο που θα πλαισιώσει το γνωστό σε όλους μας Niva, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα αποτελέσει το διάδοχό του! Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι το μεγάλο στοίχημα της ρώσικης εταιρίας. Η κληρονομιά είναι βαριά στις πλάτες του XCODE, αλλά όπως όλα δείχνουν θα πρόκειται για στροφή 180 μοιρών.

[upd] Μάλιστα σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες οι Ρώσοι, βλέποντας τη ιδιαίτερη αγάπη των Ευρωπαίων για τα SUV αυτοκίνητα, θέλουν αυτό το νέο Lada α δυναμική σχέση αξίας-τιμής. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται, ώστε το SUV τους να καλύψει τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ρύπων της Ευρώπης. 

Σύμφωνα με αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο διάδοχος του Lada Niva, θα υιοθετεί δοκιμασμένο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χαμηλού κυβισμού. Εκτός από τον ευρωπαϊκό κινητήρα, θα είναι εφοδιασμένο και με τετρακίνηση, τιμώντας την παράδοση, έστω και αν δεν έχει καμία σχέση όλο το εγχείρημα με το παρελθόν.

Το εσωτερικό θα υιοθετεί καλή ποιότητα και επαρκείς χώρους επιβατών, όπως επίσης και συστήματα συνδεσιμότητας νέας εποχής. Μην περιμένετε την πρωτόλεια τεχνολογία και τον σχεδιασμό του προγόνου. Ένα εντελώς νέο concept με προχωρημένη σχεδίαση και όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια του σήμερα.






Πηγή: