Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Aλήτες ρουφιάνοι, δωσίλογοι, διαπλεκόμενοι, υπάλληλοι του Σόρος δημοσιογράφοι ~ Άξιος ο μισθός σας αλλά και τα κλωτσομπουνίδια που εισπράττετε απ’ το κοινό που εμπαίζετε…

Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε ούτε ν’ ακούμε τα δελτία ειδήσεων απ’ την τηλεόραση και ειδικά απ’ τα κεντρικά συστημικά κανάλια των Αθηνών, επειδή όλες οι ειδήσεις είναι παραποιημένες κι ελεγχόμενες κατά πως διατάζουν τ’ αφεντικά τους. Ετυχε απόψε ν’ ακούσουμε το ηχογραφημένο και μαγνητοφωνημένο δελτίο της τηλεόρασης του »Alfa» που μεταδίδεται στις 7 απ’ το ράδιο. Με εκφωνητή τον εικονιζόμενο "δημοσιοκάφρο"!  

Και πρώτη είδηση ήταν, ότι:  «Αστυνομικός χτύπησε προσφυγόπουλο στις σημερινές εμπλοκές με την άφιξη του Μουζάλα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού»!!! Και πως δήθεν οι εικόνες αυτές (όπως είπε αυτή η εικονιζόμενη δημοσιογραφική "λούγγρα", ο γερμανοτσολιάς ~ Σρόϊτερ) θα κάνουν το γύρο του κόσμου!!! Ποιον γύρο βρε "απατεώνα";;; Και τι θα δει ο κόσμος; Θα δει αυτά που είπες εσύ, ή μήπως θα δει το αντίθετο; Οτι δηλαδή το νεαρό αβγανάκι ορμούσε συνεχώς πάνω στον αστυνομικό κραδαίνοντας μάλιστα και την γροθιά του; Γιατί ρε αλήτες προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο- μαύρο;; Γιατί;  Κι θάχει  άδικο ο κόσμος που σας προπηλακίζει και σας σαπίζει στο ξύλο,  όταν σας συναντάει έξω; Γι’ αυτό ένας ένας από εσας κόπτεστε να μεταπηδήσετε στο μαντρί της βουλής και να γίνετε βουλευτές;  Κι έτσι να γλυτώσετε το ξύλο και να λύσετε βεβαίως βεβαίως  και το οικονομικό σας με γερή αστυνομική προστασία στις μετακινήσεις σας; Να όμως που ο κόσμος σας έχει σιχαθεί και σας φτύνει όσες άλλες επαγγελματικές μάσκες κι αν βάλετε! Να όμως που η ώρα σας πλησιάζει, γιατί με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας σ’ αυτόν τον πολύπαθο τόπο,  όλοι όσοι έβλαψαν αυτή την πατρίδα θα πληρώσουν το μάρμαρο και με το παραπάνω. Και μαζί με τους προδότες πολιτικούς θα είναι στα εδώλια των λαοδικείων και η δική σας η άτιμη κάστα των δημοσιογράφων, των όποιων έβλαψαν με τις ραδιουργίες τους αυτήν την πατρίδα!

ΔΕΙΤΕ  ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:






Πηγή: