Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΑ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΑ. 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ;
ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ`ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.... ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 9 ΣΤΡΩΣΕΙΣ. 


ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΩΝ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ. 
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ 514 ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 102 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ - ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ / ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΩΝ. 
ΟΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ... ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ / ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ....
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..... ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ - ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ..... ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.....
-
ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΩΝ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ - ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ - ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ....
ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΩΝ - ΔΗΛ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2/ 3 Ή 4........... ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..... ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..... ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.... ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..... ΚΛΠ
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΜΨΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ. 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΣ / ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. 
ΞΕΡΕΙ ΔΗΛ Ο ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΣΙΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΜΨΗΤΑ. 
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΝΑ - ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ 3 (....) ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ - ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ........
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ BUSH - ΚΑΙ ΕΝΑΣ.... ΕΛΛΗΝΑΣ..... (ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΟΙ ΦΟΡΟΥΜ)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ, ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.....
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ CIA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.....
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ!!
ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ - ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ - ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ!!
ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(6 - 8 - 2013)
(11- 6 - 2014)
Δείτε επίσης:

Πηγή:
Ελληνίδα Θεοδώρα
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ