Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Σε πρώτη σειρά προτεραιότητας και μέσα στα πλαίσια συνεργασίας μας με τους επιστήμονες της Γαίας θα είναι τα εξής...

Η διαρροή πληροφοριών ότι η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο πειραματικής ανάπτυξης ενός μεγάλου σκάφους αντιβαρύτητας (AGC) που θα χρησιμοποιηθεί ως διαστημική πλατφόρμα αεροπλανοφόρου, ανησυχεί σοβαρά τις ΗΠΑ.
Τέτοιες διαρροές αποτελούν και μια προειδοποίηση προς τις δυτικές δυνάμεις, για να δείξουν περισσότερο σεβασμό προς τη Ρωσία.

Ο Δρας Barrett:
(Έχει εμφανιστεί στα τηλεοπτικά κανάλια Fox, CNN, PBS και άλλα και αρθρογραφούσε σε πολύ μεγάλες εφημερίδες, όπως New York Times, Christian Science Monitor, την Chicago Tribune και άλλες κορυφαίες εκδόσεις. Έχει διδάξει σε κολέγια και πανεπιστήμια στο Σαν Φραγκίσκο, το Παρίσι και το Ουισκόνσιν και ήταν υποψήφιος για το Κογκρέσο το 2008………
Σε κείμενό του που αναρτήθηκε στην kauilapele την 20-3-2014 υμνολογούσε τον Πούτιν)

«Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

Είναι αυτός που αντιτίθεται στην Παγκοσμιοποίηση, για λόγους
όχι μόνο θρησκευτικούς, παραδοσιακούς, αλλά και λόγους προόδου.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΙΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ-ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ- ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ –
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ».

-Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της 6-4-2015, όταν άγνωστοι σε πάρκο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης έστησαν την μπρούτζινη προτομή βάρους εκατό λιβρών και αξίας 100.000 $ του τριαντατριάχρονου Αμερικανού κατασκόπου Edward Snowden, υπαλλήλου του NSA που διέφυγε στη Μόσχα.
Εκεί ήταν στημένο το μνημείο των «Μαρτύρων του πλοίου Φυλακή» των Αμερικανών αιχμαλώτων πολέμου που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.-

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ-
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΛΕΓΕ:
«Σε πρώτη σειρά προτεραιότητας και μέσα στα πλαίσια συνεργασίας μας με τους επιστήμονες της Γαίας θα είναι τα εξής:
1)Παροχή τεχνολογίας για απεριόριστη ηλιακή ενέργεια, κάτι που το απαγορεύουν σήμερα οι πετρελαϊκές εταιρείες.
2)Υποβοήθηση για την εξάλειψη της βίαιης, καταστροφικής και επιβλαβούς συμπεριφοράς, ατομικής και συλλογικής των ανθρώπων που είναι η κακοδαιμονία της ανθρωπότητας, με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την αναβάθμιση της γνώσης.
3)Προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ τους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά και με τη φύση. Δημιουργία κοινωνικοοικονομικών προϋποθέσεων μεταξύ των λαών για την αρμονική συμβίωσή τους.
4)Άριστο έλεγχο της βιολογικής αναπαραγωγής με άριστες υγιεινές συνθήκες, ώστε να εκλείψουν οι μολύνσεις, τα νοσήματα και η υβριδοποίηση της ανθρωπότητας.
5)Επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των μελών διαπολιτισμικών ομάδων του πλανήτη με πολύ διαφορετικά επίπεδα πολιτισμού, ώστε να προωθηθεί η γνώση για όλους τους ανθρώπους, για να μην υφίσταται η χαώδης διαφορά που υπάρχει σήμερα.
6)Προώθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία, την τεχνογνωσία, την ιατρική, τα επίπεδα της συνείδησης, την πνευματική ανάπτυξη, την κοινωνική οργάνωση, τη λήψη αποφάσεων και τον άριστο τρόπο διοικήσεων, ώστε να εκλείψουν οι αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων.
7)Επιδίωξη εξαφάνισης των πυρηνικών όπλων που είναι ικανά να αφανίσουν την ανθρωπότητα σε ελάχιστο χρόνο και των χημικών όπλων άλλων απειλών, που μπορούν να αφανίσουν με τη μόλυνση ολόκληρη την ανθρωπότητα.
8)Υποβοήθηση στην κατανόηση του κόσμου, του εαυτού σας, της θέσης σας στο Σύμπαν και προσδιορισμός τελικού προορισμού της ζωής σας.
9)Καθορισμός νέων στόχων για την πορεία της ανθρωπότητας, αντικατάσταση παλαιών δομών εφ' όσον απαιτηθούν για την ειρηνική συνύπαρξη όλων των έμβιων όντων του πλανήτη της Γης.

ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ».

-ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ