Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

-Αν και αναγκαστηκα να κλεισω αυτόν τον κυκλο μεταφορας γνωσης και δυστυχως εχασαν οι ανθρωποι ένα μαθημα λογω φοβου, εντουτοις πρεπει να γραψω για τις Φωτεινες σφαιρες που βλεπουν καποιοι, όταν ερχονται για καποιον σκοπο και βεβαια είναι σημερα αποδεκτες, αφου αρκετοι τις εχουν δει και τις εχουν φωτογραφησαν. 


-Αναλογα με την ενταση φωτεινοτητας των, παρουσιαζονται αυτές στους ανθρωπους μεταφερουν ειτε μηνυματα, ειτε εκπληρωνουν καποιες αποστολες σπορας γνωσεων. 

-Η πεμπτη διασταση είναι ενας εξελιγμενος τοπος οπου οι οντοτητες του ασχολουνται με θεματα που…… θα ερθουν στο μελλον ως ανακαλυψεις από ανθρωπους που εχουν καποιες ειδικες γνωσεις σε ειδικα θεματα. 

-Η ολη εργασια τους εκει γινεται με την σκεψη και αφου ολοκληρωθει, θα εμφανιστει σε καποιο μυαλο ανθρωπου στον μελλον και αφου θα ειναι ωριμες οι συνθηκες για αυτην την αποκαλυψη, καποιο μυαλο στην γη θα αναφερθει οτι ειναι δικη του. 

-Είναι ενας αιωνιος αγωνας αναβασης των ψυχων μας που συνεχως βελτιωνονται, μεσα στον αεναο κυκλο της ενσαρκωσης, ισως και χιλιαδων χρονων επανανεμφανισης μας πανω στην γη. 

-Η εξελικτικη πορεια της ζωης μας, με τις πολλες εμπειριες της, καποτε φορτωμενη γνωση και εκπληρωση σκοπων, ανεβαινει στην πεμπτη διασταση, οι οντοτητες αυτες όμως εάν προκειται να εμφανιστουν στην γη για καποιο σκοπο, λογω υψηλων δονησεων τους, ερχονται ως σφαιρες φωτεινες, μαλλον εμεις ετσι τις βλεπουμε, στον χωρο όμως της πεμπτης διαστασης εχουν σωμα κανονικο, όπως ολοι μας. 

-Αναλογα με το χρωμα τους εχουν και μια θεοτητα ή οντοτητα !!!

ΡΑΜΠΑ - ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

Δείτε επίσης:

Πηγή: