Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κρύβουν τον ήλιο μετά από δυο μήνες βαρύ χειμώνα!

Μερική ηλιοφάνεια ή αραιή συννεφιά… έτσι λένε τώρα ότι θα περάσουν αεροπλάνα και θα ψεκάσουν όλη την Ελλάδα!


Πως σας φαίνεται η ιδέα η Ελλάδα να έχει βαρύ χειμώνα επί δυο μήνες, Σιβηρικές επελάσεις τη μια μετά την άλλη, οι Αλκυονίδες μέρες εξαφανισμένες και μόλις λίγο πάει να φτιάξει ο καιρός να ζεσταθούν τα σπίτια και τα κοκαλάκια μας, να περνούν το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο και να σου κλέβουν τον ήλιο;


Έτσι κι έγινε χτες και σήμερα. Σήμερα ειδικά εδώ στο Βόλο το πρωί ο ουρανός ήταν καταγάλανος. Ώσπου να έρθει η δύση, τον είχαν κάνει σαν τα μούτρα τους – γεμάτος χημικά σύννεφα που κατασπάραξαν τον ήλιο και τις τόσο απαραίτητες για τον οργανισμό και την υγεία μας UV του.
Τι κάνουν; Γεωμηχανική για να σώσουν τον πλανήτη από… την υπερθέρμανση; Χειμωνιάτικα; Που έχουμε γίνει όλοι παγωτό; Το ανέκδοτο αυτό ανταγωνίζεται σε φήμη πλέον εκείνο του Τοτού!


Από Αττική:



Τι είναι; Απλά παγάκια και καυσαέρια; Τότε να ακριβύνουν τα εισιτήρια που είναι τα μόνα που φθηναίνουν όταν όοολα τα άλλα γίνονται άπιαστα! Λιγότερες πτήσεις. Περιορισμός στον αριθμό πτήσεων των πολιτών και περιορισμός των πτήσεων σε αεροδιαδρόμους μακρυά από τις πόλεις. Κι αν δεν σας αρέσει η ιδέα, πείτε μας γιατί ανέβηκε ο παιδικός καρκίνος στη Βρετανία (θα μάθουμε κι εδώ τι γίνεται) κατά 40% τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Αν λέτε ότι η αύξηση αυτισμού δεν οφείλεται στα εμβόλια και στα χημικά στις τροφές αλλά… στο “περιβάλλον”, να μας πείτε ποιο περιβάλλον; Τα πουλάκια ή οι ουρές από τα αεροπλάνα; Τα λουλούδια ή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα; Ή μόνο οι βιομηχανίες φταίνε τελικά και η παραγωγή ενέργειας από άνθρακα για να πουλάνε φωτοβολταϊκά; Και τι θα τα κάνεις τα ρημάδια αν δεν έχεις ήλιο;
Κάποια στιγμή όλη αυτή η μπουρδολογία δικαιολογιών πρέπει να τελειώνει. “Δεν μπορούν να μας πάρουν τον ήλιο”, λέει ο πρωθυπουργός μας αλλά να που μας τον έχουν πάρει ήδη και με μπαγιάτικα άτοπα τσιτάτα η κατάσταση δεν αλλάζει, ούτε η αντίληψη μας. Οι Έλληνες πλέον έχουν έλλειψη βιταμίνης D, αν είναι ποτέ αυτό δυνατόν, αιτία για κακό ανοσοποιητικό και κατάθλιψη.
Απ’ άκρη σ’ άκρη σήμερα η Ελλάδα δέχτηκε μπαράζ αεροψεκασμών ή… “μόλυνσης”, αν σας χαλάμε το όνειρο. Και οι κυβερνώντες, όλα τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ και οι πάσης φύσεως εφησυχαστές είναι όλοι συνυπεύθυνοι για την αργή αυτή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.  Φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι στον πλανήτη. Εμείς μιλάμε για τα του οίκου μας και οι άλλοι για τους δικούς τους, το δε φοβερό επιχείρημα ότι η συνωμοσιολογία περί ψεκασμών κατασκευάστηκε γιατί οι Έλληνες θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους είναι επιχείρημα “Ποταμίσιο”, που λάνσαρε ο κος Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του, στους Πρωταγωνιστές. Τον έκαναν κομματάρχη, αλλά τώρα ψάχνει ποιο θα είναι το επόμενο επάγγελμά του. Άντε και… πιλότος!
Και κάντε κλικ στην πιο κάτω εικόνα να δείτε την υπέροχη συλλογή από Βόλο – πως ξεκίνησε η μέρα και πως κατέληξε!
Πατήστε εδώ
Κίνημα Επιβιώνουμε


Πηγή:
nea.allnewz.gr