Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ!

Τα πραγματα στον πλανητη εχουν ηδη αλλαξει εδω και πολυν καιρο! Απλα η διαδοχη των γεγονοτων ειναι απαραιτητη, αν θελουμε να αποφυγουμε το σοκ!
Οι <<κορυφαιοι>> νεοταξιτες,χανοντας τις δυναμεις τους,θελησαν να περισωσουν τα κεφαλια τους και διαπραγματευτηκαν την ομαλη μεταβαση της εξουσιας απο τα χερια τους σε ανθρωπινα πλεον χερια!
Απο ενα σημειο και μετα,οι αντιδρασεις καποιων και οι υστερικες κραυγες που ακουσαμε και ακομα ακουμε,ειναι το πιθανοτερο να προερχονται απο καποιους που ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΙΑΣΩΣΗ!

Ενα καθεστως πρεπει να ξερουμε,οτι, ειτε αφανιζεται,με αγνωστο αριθμο συν- θυματων,ειτε παραδιδεται ομαλα με <<εγγυησεις>> για τα ανωτερα στελεχη του!
Οι <<θιγμενοι>> και <<αποκλεισμενοι>> των διαπραγματευσεων,ειναι συνηθως τα ανταλλαγματα που δινονται, θυσια των κορυφαιων προς τους νικητες!
Αρα ολος ο υστερικος ορυμαγδος που επισυνεβαινε και επισυμβαινει ακομα,διαρκως μειουμενος ομως,ειναι ο αποηχος της συμφωνιας παραδοσης!
Προερχεται απλα απο τους φοβισμενους!Αυτους που για πρωτη φορα στην ζωη τους καταλαβαινουν,οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ!
Μενουν δε μονοι,με τα εγκληματα που διεπραξαν υπακουοντας στους ανωτερους τους!
Σημερα η φαινομενη ως αρχη των νεοταξιτων,εχει περασει στα υποτιμημενα χερια της Γερμανιας!
Αυτο ειναι <<αποχρωσα ενδειξις>> οπως λενε οι νομικοι,δηλαδη μια ενδειξη τοσο ευγλωττη που εκλαμβανεται ως αποδειξη,οτι η συρρικνωση των δυναμεων,αρα και των δυνατοτητων της ΝΤΠ ειναι ορατη και αγγιζει τα ορια της ασημαντοτητας,αναλογης του μεγεθους του νεου φερομενου ως αρχηγου της!
Της Αγγελας Μερκελ δηλαδη!
Μιας ασημαντης προαγωγου των νεοταξιτικων ιδεων,με το πλεονεκτημα ομως της ψυχρης και αδιστακτης εκτελεστου,των εκ των <<ανωθεν>> της εντολων!
Η συμφωνημενη ηδη νεα κατασταση στον πλανητη,εχει ηδη αρχισει να διαφαινεται στις κινησεις των νεων ηγετων του!
Νεα συνορα,λιγωτερα κρατη,συμπαγη γεωγραφικα Εθνη,ειναι ο νεος πλανητικος σχεδιασμος!
Και καπου εκει αναμεσα,αναδυεται η Ελλας,ως φωτεινη και ορατη γραμμη αναμεσα σε Δυση και Ανατολη,κομβος μεταξυ τριων Ηπειρων και πεντε θαλασσων,σημειο ειρηνης,σταθεροτητας,εμπιστοσυνης,πνευματικης πηγης,εμπνευσης και δημιουργιας!
Ερχεται η ωρα που η μανα Ελλας,θα αγκαλιασει στοργικα ολα τα τεκνα της,που μεγαλωσαν πια και το καθε ενα απο αυτα εχει αναπτυξει και την δικη του πραγματικοτητα και την δικη του προσωπηκοτητα.
Γιατι η μανα Ελλας,δεν ειναι πατριδα.
Ειναι η μανα των Ελληνων,αλλα και πνευματικη και οχι μονο τροφος,ολων των λαων,ολων των ανθρωπων!
Εμεις, Ελληνες,τα βιολογικα της παιδια,ειμαστε ετοιμοι να την βοηθησουμε?
Τωρα μας χρειαζεται!


Ιωαννα Βαφειαδου


Πηγή:
triklopodia.gr