Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ

<<Μετα την διαλυση και τον διασκορπισμο των δυναμεων της αποστασιας, αρχισε η απροσκοπτη προελαση της Ουρανιας Πανστρατιας της ''8ης Αποστολης'' του Διος προς το ηλιακο σας συστημα.

-Καθ'οδον και πριν οι δυναμεις μας φθασουν στο ηλιακο σας συστημα, ενισχυθηκαν και απο τα στρατευματα της Ανωτερας Ταξης Συμμαχων της Λυρας.



-Κατα την διαρκεια της διαδρομης μας προς το ηλιακο σας συστημα, εξαλειψαμε ολες τις εστιες αντιστασης των δυναμεων του σκοτους που μας δημιουργουσαν προβληματα και παρεμποδιζαν την προελαση μας.

-Στην Ουρανια Πανστρατια της ''8ης Αποστολης'' πλην των αποκαλουμενων απο εσας Ολυμπιων Θεων και Ημιθεων, συμμετεχουν ως επιτελεις του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ του ΔΙΟΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ-ΖΕΥΣ, ο ΠΕΡΣΕΥΣ-ΖΕΥΣ και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΖΕΥΣ οι οποιοι περιπολουν στο ηλιακος σας συστημα.

-ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

-ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

-ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ>>

-Fileas: Επισημα πλεον περιμενουμε την μεγαλη ΕΠΑΦΗ και εμφανιση των, δυστυχως ομως οι ανθρωποι [οχι ολοι] δεν αποδεχονται την αγνοια τους και τον ρολο τους μεσα στην κοινωνια, δολιοφθορουν και δειχνουν την αχαριστια τους γενικως.

-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΙΑ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ [και ακομη εναν] εχουμε ως συνομιλητη των Ολυμπιων Διος ΕΠΙΣΗΜΑ και αυτο ειναι βεβαιωμενον απο εικοσαετιας πλεον.

-Εχει προσφερει τεραστιο εργο στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟΥ αλλα εδω δυστυχως υπαρχουν και οι αφυπνισθεντες εκ του ασφαλους και εκ του μακροθεν, να προσπαθουν να χαμηλωσουν τον Ολυμπο.

-Κριμα γιαυτους γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

-Ολα τα μηνυματα εχουν το δικο του αποτυπωμα και οσοι μεχρι εχτες χλευασαν το εργο του, σημερα απλα το ..... ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!



Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ