Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑ, Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ! ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ¨ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΧΑΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΛΛΗΝΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.
ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΓΕΝΟΣ ΔΙΟΣ (ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΟ) ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΩΣ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑΚΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΣΟΦΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ... ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΒΟΗ ΘΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ... ¨ΕΡΧΕΤΑΙ¨ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ.

ΕΛΛΗΝΑ... Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ! ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΔΑΚΡΙΑ ΘΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΝΥΔΕΣΗΣ.

ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ