Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η Cabal θέλει να διασπάσει και τις ίδιες τις ΗΠΑ ενώ προσπαθεί να διεισδύσει στην Κεντρική και την Νότια Αμερική..

Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ Η 4η ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ

Με νόμο που υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2016, ο Πρόεδρος του Μεξικού Enrique Pena Nieto ανακήρυξε την Πόλη του Μεξικού σαν την 4η Πόλη - κράτος στον πλανήτη, μετά την λεγόμενη Ανίερη Τριάδα ή Αυτοκρατορία των τριών Πόλεων, δηλαδή την Washinghton DC, το City του Λονδίνου και το Βατικανό. Και αυτό συνέβη λίγο πριν την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Πόλη του Μεξικού, τον Φεβρουάριο του 2016.


Η νέα Πόλη - κράτος αποτελεί μέρος του ελβετικού τραπεζικού γίγαντα UBS, όπως αποκαλύφθηκε ένα μήνα αργότερα, τον Μάρτιο του 2016, σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Τενεσί από τους Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον μαζί με 300 "επενδυτές" και διευκολύνει τα σχέδια της Cabal για διείσδυση στην Κεντρική και την Νότια Αμερική. Παρόν στην σύσκεψη ήταν και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Τζέρι Μπράουν, ο οποίος είναι επικεφαλής της κίνησης για την έξοδο της Καλιφόρνιας από τις ΗΠΑ (AKA Cal-Exit).

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζαστίν Τρουντώ ενθαρρύνει τις πολιτείες του Όρεγκον και της Ουάσιγκτον να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και να ενταχθούν στον Καναδά, στα πλαίσια της στρατηγικής της "Βαλκανιοποίησης" των δυτικών και των παραμεθόριων πολιτειών κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό και τον Καναδά, οι οποίες είναι περιοχές που εμπίπτουν στους χάρτες των σχεδίων των Ιησουιτών και της Ατζέντας 21.
Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ