Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ: Η ΓΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΙΝ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Το τι έχουν ακούσει τ' αυτάκια μου τα τελευταία 20 χρόνια γι αυτόν τον περίφημο χάρτη του Πίρι Ρέϊς, που είδα με τα μάτια μου φέτος στην Πόλη, δεν λέγεται:......

Ότι έχει αποτυπωθεί από ψηλά. Ίσως με διαστημόπλοιο.Ίσως με αεροπλάνο.Ίσως με ιπτάμενο δίσκο.Τέτοιες μπούρδες.

Δεν σκέφτηκαν όλοι αυτοί οι "σοφοί" το αυτονόητο: Δηλαδή την περιστροφή του άξονα της γης. Έτσι περιοχές που σήμερα είναι παγωμένες, όπως Γροιλανδία, Σιβηρία και Ανταρκτική, ήταν σε εύκρατα κλίματα.



Έχοντας διαβάσει την δεκαετία του 90 το υπέροχο βιβλίο του Peter Colosimo, TIMELESS EARTH, εκεί άκουσα για πρώτη φορά το περιστατικό με το παγωμένο μαμούθ, που στο στομάχι του βρέθηκαν αγριοφασολιές που ευδοκιμούν σε εύκρατα κλίματα και όχι φυτά της ρωσικής στέπας.

Όμως η βίαιη περιστροφή του άξονα της γης είναι σίγουρα εξωγενής παράγοντας και δεν έχει να κάνει με κάποιον από τους κύκλους του Μιλάνκοβιτς. Είχα πάντοτε τη βεβαιότητα, ότι η γη είχε κάποτε περιστραφεί. Δεν ήξερα όμως το πόσες μοίρες περιστράφηκε και πότε έγινε το γεγονός αυτό.

Και έρχεται ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ του πνεύματος ο Πλάτωνας και στο διάλογό του ΚΡΙΤΙΑΣ αναφέρει ότι το φαινόμενο αυτό έγινε 9000 χρόνια πριν το Σόλωνα, δηλαδή το 9.550 π.Χ. όπως προσδιόρισα ΑΚΡΙΒΩΣ από το διάγραμμα της μεταβολής της θερμοκρασίας στη καρδιά του πάγου της Γροιλανδίας.

Και επίσης αναφέροντας ότι η ΠΕΔΙΑΔΑ της Ατλαντίδας ήταν προσανατολισμένη προς Νότον, ενώ σήμερα έχει διεύθυνση Ανατολική, προκύπτει ότι η γη περιεστράφη κατά 90o. Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τη στιγμή μηδέν της Ατλαντίδας.

Μιά ήπειρος 15 φορές πιο μεγάλη σε έκταση από την Ελλάδα, με 3 τεράστια βουνά 5000 μέτρων να "καταρρέει" σαν ουρανοξύστης στο πυθμένα του ωκεανού. Μόνο από τη δίνη που δημιουργήθηκε από τον καταποντισμό της Ατλαντίδας, το τοίχος του νερού που δημιούργησε το τεράστιο τσουνάμι, θα ήταν κάποια χιλιόμετρα υψηλό!!!

Αν προσέξει κανείς τον ωκεάνειο φλοιό πέριξ της Ατλαντίδας, θα δεί ότι και τα βουνά και οι πτυχώσεις φαίνονται σαν σβησμένες. Αυτό φυσικά οφείλεται στις τεράστιες ποσότητες χώματος και ηφαιστειακών υλικών, που μετά την έκρηξη κάθησαν στο πυθμένα (εμείς στο χωριό μου τον λέμε μπουχό) εξομαλύνοντας έτσι το ανάγλυφο.

Και το Google earth με την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ που επέδειξε, πήγε και έσβησε την Ατλαντίδα!!! Μιά κατάπτυστη πράξη που ακυρώνει την αξία του προγράμματος σαν το απόλυτο εργαλείο γνώσης. Προφανώς και η Google είναι ελεγχόμενη υπηρεσία και οι πληροφορίες που περνάνε στον κόσμο είναι σίγουρα μόνο οι μη διαβαθμισμένες.

Η ύπαρξη της Ατλαντίδας εκτοξεύει την ΓΡΑΠΤΗ ιστορία του Ελληνικού έθνους τουλάχιστον στο 9.500 π.χ. (το αναφέρει ο Πλάτωνας, όχι εγώ) και αυτό δεν συμφέρει κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω καμμία εξήγηση σε μιά τέτοια αθλιότητα. Εδώ σίγουρα υπάρχει δόλος και δεν είναι συνομωσιολογία.

Η Ελλάδα, ακόμη και σήμερα που παραπέει,έχει τόσο μεγάλη δύναμη, χάρη στην ιστορία που κουβαλάει, που ακόμη και το πτώμα της τρομάζει το κατεστημένο.

Αρνούνται την ύπαρξη της Ατλαντίδας γιατί αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Eλληνικός πολιτισμός υπήρχε τουλάχιστον στη περιοχή που ζούμε και σήμερα, εδώ και 150 αιώνες (ναι καλά διαβάσατε το νούμερο).

Και κάποιοι γελοίοι εκπρόσωποι της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, και δυστυχώς και Έλληνες Ακαδημαϊκοί της πλάκας, ομιλούν για τη δήθεν ινδοευρωπαϊκή φυλή του 19ου προ Χριστού αιώνα, από την οποίαν προήλθε και ο πολιτισμός της Ελλάδας περί το 16o αιώνα και για δήθεν Φοινικικό αλφάβητο του οποίου παράγωγο είναι το Ελληνικό αλφάβητο.

Όμως το Ελληνικό αλφάβητο υπήρχε την εποχή της Ατλαντίδας, το 9.500 π.Χ., αφού ο Πλάτωνας μιλάει για επιγραφές με όρκους καθώς και ονόματα βασιλέων που ήταν σκαλισμένα σε αναθήματα, και συνεπώς κουβαλούσε ιστορία τουλάχιστον από το 15.000 π.Χ.

Σύμφωνα όμως με τους "φιλέλληνες" ερευνητές του σωρού, προέρχεται από το φοινικικό αλφάβητο του 14ου π.χ. αιώνα. Δηλαδή οι άθλιοι έχουν σκόπιμα ξεχάσει να πολλαπλασιάσουν την ιστορία της Ελλάδας και τη γλώσσα της x 10!!!

Και έρχεται ο Πλάτωνας με τους διαλόγους του ΤΙΜΑΙΟΣ & ΚΡΙΤΙΑΣ και τους κάνει όλους ρόμπες. Κι έρχεται η παρανυχίδα του ΑΠΘ και μιλάει για μίμηση!!! Ά ρε ΓΙΓΑΝΤΑ Πλάτωνα. Hθελα να ήξερα, αν ζούσες σήμερα και έβλεπες την κατρακύλα της πατρίδας σου τι θα έλεγες; Όχι την οικονομική, αλλά κυρίως την πνευματική.
Που στους 100 σπουδαιότερους Έλληνες ψήφισαν Καραμανλή και Παπανδρέου στη 1η δεκάδα!!!΄Όταν είχε προβληθεί η εκπομπή στο Σκάι πριν 3 χρόνια δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι κάποιοι έκαναν πλάκα. Ήθελα να κλάψω από θυμό για την ασχετοσύνη του κόσμου.





Πηγή: