Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

«Βόμβα» από Ν.Τραμπ: «Ο Μ.Ομπάμα είχε βάλει κοριούς στα τηλέφωνα μου - Είναι κακός ή άρρωστος τύπος»

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Σε μια συγκλονιστική δημόσια καταγγελλία προχώρησε πριν από λίγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ: «ο πρώην πρόεδρος Μ.Ομπάμα είχε βάλει κοριούς στα τηλεφωνά μου στο Trump Tower»
 
Kαι συνέχισε λέογοντας «πρόκειται για σκάνδαλο ίδιου βάρους με το Nixon/Watergate. Ο άνθρωπος ή είναι κακός ή άρρωστος»
 
Είναι η πρώτη φορά στην αμερικανική πολιτική ιστορία που ένας νυν πρόεδρος προβαίνει σε τέτοιες καταγγελίες εναντίον του προηγούμενου προέδρου. Δεν έχει παρουσιάσει στοιχεία απλά προέβη στην ανακοίνωση αυτή στις 5:30 τα ξημερώματα ώρα Ανατολικής Ζώνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
 
Kατηγόρησε μάλιστα τον Μ.Ομπάμα για «Μακαρθισμό» από τον Γερουσιαστή Μακάρθι που κυνήγαγε κομμουνιστές και κατασκόπους μέσα στο Χόλιγουντ και γενικά σε όλους τους τομείς της αμερικανικής κοινωνίας στα τέλη της δεκαετίας του '40. 
 
Όλοι στις ΗΠΑ περιμένουν τις επόμενες ώρες την παροχή αποδείξεων από τον Αμερικανό πρόεδρο. Οι παρακολουθήσεις σύμφωνα πάντα με τον Αμερικανό πρόεδρο έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 πριν τις εκλογές.
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε στην αντεπίθεση και για το ζήτημα των υποτιθέμενων «παράνομων» συναντήσεων των συνεργατών του με Ρώσους αξιωματούχους λέγοντας:
 
«Ο Ρώσος πρεσβευτής που συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς πήγε στον Λευκό Οίκο του Μ.Ομπάμα 22 φορές. Η πρώτη συνάντηση του Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρεσβευτή κανονίστηκε από την διακυβέρνηση Ομπάμα για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 100 πρεσβευτές» και θύμισε τις συναντήσεις της Νάνσι Πελόζι με Ρώσο αξιωματούχο τις οποίες η ίδια τις είχε αρνηθεί.
του Θεόφραστου ΑνδρεόπουλουΠηγή:
pronews.gr