Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

-Ειναι δυσκολο να πεισης τον ανθρωπο οτι μπορει να συνομιλει με ανωτερα οντα,ακομη και με τους ιδιους τους ''Σπορεις Πλανητων'' που ορισαν καποιους δικους των,να μεταφερουν τις οδηγιες των προς τους ανθρωπους και μαλιστα προς τους δικους των απογονους.
-Ναι ειναι δυσκολο για πολλους,ειδικα οταν προκειται για θρησκους ανθρωπους που νομιζουν οτι αυτο που ακολουθουν ειναι το ορθο και το δοξασμενο,αφου ετσι γαλουχηθηκαν απο νηπια.
-Βεβαια οσα και να τους φερεις μπρος στα ματια τους,ποτε δεν θα θελησουν να το δουν,ειναι δυσκολο και αξεπεραστο,μα η πραγματικοτητα δυστυχως τους ξεπερναει.

-Πολλες φορες μεταφεραμε αρκετοι τετοια μηνυματα,ομως το οτι θα μας προειδοποιουσαν οι Ολυμπιοι προγονοι μας,ξεφευγει απο τον οριζοντα του μυαλου αρκετων,να ομως που σημερα δεκα χρονια μετα το μηνυμα αυτο εχει ακομη την δικη του αξια,αλλα ειπαμε: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!

- Το μηνυμα αυτο εληφθει [9/12/2008]
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Οπως σας ειχαμε ενημερωσει στο παρελθον οι αποστατες εχουν εντεινει τον πολεμο εναντιον των Ελλανιων σε ολα τα μετωπα.
-Το σχεδιο των αποστατων για Παγκοσμια κυριαρχια τους εχει τεθει σε εφαρμογη.
-Ενημερωσατε τους Ελλανιους οτι τα επερχομενα γεγονοτα θα ειναι ιδιαιτερα αρνητικα για την καθημερινη τους ζωη,αλλα και απαντων των ανθρωπων της Γαιας.
-Το σχεδιο αφανισμου της Ελλανιας εχει τεθει σε εφαρμογη απο εικοσαετιας και πλεον.
-Η μαζικη εισβολη ξενιστων αποσκοπει οχι μονον στην αλλοιωση της Εθνικης ταυτοτητας,αλλα και στην διογκωση των οικονομικων και κοινωνικων προβληματων,μεχρι την διαλυση του κοινωνικου ιστου της χωρας!!!
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Πηγή: